08/03/11 - 21:24

Με ντόπιους και προσκλήσεις ο τελικός

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού «ακύρωσαν» ουσιαστικά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου στην Ορεστιάδα (19 Μαρτίου).

Με ντόπιους και προσκλήσεις ο τελικός
20.277views 0shares

Ηρακλής και Ολυμπιακός θα πάρουν από 30 προσκλήσεις κι όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν σε ντόπιους φιλάθλους και ανθρώπους του αθλήματος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τελικός με οπαδούς των δύο ομάδων», είπε ορθά κοφτά ο Αστυνομικός Διευθυντής, συνεπικουρούμενος από τους εκπροσώπους της ΓΓΑ και παρά την σφοδρή αντίδραση των κυανόλευκων (εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ. Κολύμπατζη, Μανωλόπουλο) δεν άλλαξε κάτι.

Οι παράγοντες του Ηρακλή αποχώρησαν μη κρύβοντας τον εκνευρισμό τους και την Τετάρτη (09/03) θα υπάρχει έκτακτη σύσκεψη για να αποφασίσουν τι ακριβώς θα κάνουν (ακούστηκε μέχρι και η ακραία σκέψη να μην κατέβει η ομάδα), ενώ την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό (συμμετείχε μέσω… τηλεδιάσκεψης ο κ. Ταρνατόρος) ήταν πιο συγκαταβατικοί στις αντιδράσεις τους.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, τελικά θα εφαρμοστεί το μοντέλο της Σαντορίνης (εκεί είχε διεξαχθεί το φετινό Σούπερ Καπ με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό) με την συντριπτική πλειοψηφία των θεατών του τελικού να είναι κάτοικοι της Ορεστιάδας και οι υπόλοιποι άνθρωποι του αθλήματος.

Πηγή: exedrasports.gr