08/03/11 - 21:58

«Ο Τζίγγερ είναι εδώ, ας βγει και ο Βγενόπουλος από την… κρυψώνα»

Ο Γιάννης Σερέτης μέσα από το blog του σχολιάζει την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη και επισημαίνει πως η επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις κινήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου.  

«Ο Τζίγγερ είναι εδώ, ας βγει και ο Βγενόπουλος από την… κρυψώνα»
43.432views 0shares

Να' τος λοιπόν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Υποστηρίζει την προσπάθεια του Γόντικα, που δεν θα έπρεπε να είναι «προσπάθεια», αλλά απαίτηση. Ποια; Να... παραστούν στο προσεχές Δ.Σ. όλοι οι μεγάλοι μέτοχοι για να τα βάλουν κάτω και με ξεκάθαρες κουβέντες να δηλώσουν τις προθέσεις ή τις αποφάσεις τους για το μέλλον της σχέσης ενός εκάστου με την ομάδα.
Δηλαδή κάτι απολύτως λογικό και αναμενόμενο για ανθρώπους που δίνουν τα χρήματά τους, (θέλουν να) λένε ότι λατρεύουν την ομάδα και πανηγύρισαν την κατάκτηση ενός νταμπλ το οποίο (σωστά) πιστώθηκαν σε τεράστιο βαθμό έχει αναχθεί σε μείζον ζήτημα στην ΠΑΕ!

Αν θα... πάνε ο «Βγενό» και ο Πατέρας στο Δ.Σ. ή έστω αν... καταδεχθούν να πάρουν μέρος σε μια συνάντηση μετόχων πριν από το Δ.Σ., ώστε να δουν τι μέλλει γενέσθαι. Ο Τζίγκερ εμφανίστηκε. Και με ένα σμπάρο πετυχαίνει δύο τρυγόνια. Αν η κίνησή του έχει ως αποτέλεσμα την... ευαισθητοποίηση του «διδύμου» (το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει πάψει προ πολλού να λειτουργεί ως «ένα»), θα έχει να λέει ότι η δική του πρωτοβουλία τους «έφερε» πιο κοντά, προς όφελος ασφαλώς του Παναθηναϊκού.

Αν οι δυο τους τελικά δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Γόντικα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα είναι «από πάνω», διότι εκείνος - εν αντιθέσει με τον «Βγενό» και τον Πατέρα - θα έχει δηλώσει και πάλι «παρών» στα δύσκολα. Υπάρχει και τρίτη κατεύθυνση. Αυτή, σύμφωνα με την οποία ό,τι κάνει ο Τζίγκερ, το κάνει ορμώμενος από το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον σύλλογο και την οικογένειά του και όχι λόγω τακτικής. Ισως πρόκειται για συγκερασμό όλων των παραγόντων.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Τζίγκερ είναι εδώ, αλλά δεν συμφωνώ με όσους εκτιμούν ότι στόχος του είναι η επαναδραστηριοποίηση στο 100%. Δεν νομίζω ότι έχει περάσει έστω για μια στιγμή από το μυαλό του η σκέψη να καταστεί και πάλι απόλυτο αφεντικό. Αν, όμως, ο Βγενόπουλος δεν βγει από την... κρυψώνα του για να μιλήσει με καθαρό και ξάστερο λόγο για τις προθέσεις του, άκρη δεν πρόκειται να βγει στα μετοχικά του Παναθηναϊκού. Ο «Mr. MΙG» είναι ο μέτοχος από τον οποίο εξαρτώνται πάρα πολλά για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό.

Μα όσο μένει στο περιθώριο και πετάει τη μπάλα... αράουτ, ηττημένος θα είναι και ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός. Αν θέλει τον απόλυτο έλεγχο της ΠΑΕ με ισχυρότατο ποσοστό, έστω και... τζάμπα (επειδή, όπως λένε οι συνεργάτες του, ακόμη και με το 25% του Βαρδινογιάννη δεν θα μπορούσε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις), ας κάνει την πρόταση στον Τζίγκερ. Ποιος ξέρει; Μπορεί να βρει θετική ανταπόκριση για ένα καινούριο deal.

Πηγή: exedrasports.gr