Facebook Pixel Παναθηναϊκός εμφύλιος και παρατηρητής!
| 2012-12-27 16:05:00

Παναθηναϊκός εμφύλιος και παρατηρητής!

Παναθηναϊκός εμφύλιος και παρατηρητής!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στον sportdog για τον παρατηρητή του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, που άλλαξε την έκθεσή του για να ευνοήσει τους Πειραιώτες, αλλά και για τον εμφύλιο στον Παναθηναϊκό...

Την στιγμή, που στον αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής –Ολυμπιακού ο παρατηρητής αλλάζει την έκθεση για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο οπαδών και των δύο ομάδων , όπως είπε και την κάνει εισβολή οπαδών χωρίς διακριτικά(με στόχο την εύνοια του Ολυμπιακού) εμείς βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να γίνει τέτοιος χαμός δύο ημέρες για αυτή την περιβόητη επιταγή του Φειζάλ. Βγήκε ο Αντωνιάδης και είπε ότι κατά την γνώμη του υπάρχει. Κάτι κόντρα σε αυτό που υποστηρίζουν στην ΠΑΕ. Βγήκε τα είπε ανέλαβε τις ευθύνες του και αν τελικά στις 4 Γενάρη δεν μπουν τα χρήματα και δεν αποδειχθεί ότι υπάρχει επιταγή, τότε ο ίδιος ο Αντωνιάδης θα εκτεθεί. Ποιος ο λόγος η ΠΑΕ , έσπευσε δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων να βγάλει ανακοίνωση , επιθετική κατά του Αντωνιάδη και να τον εγκαλεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να πει ποια είναι η πηγή που του είπε ότι η επιταγή υπάρχει; Υπάρχει κανένας λόγος κάθε τρεις και λίγο να θυμάται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ότι η ομάδα είναι μόνιμα σε έναν εμφύλιο;

Από την μία υπάρχει πολύς κόσμος , που δεν πιστεύει τίποτα από την πριγκηπολογία και ήδη ο Τσάκας άρχισε τις δικαιολογίες , ενόψη της 4ης Ιανουαρίου, που είναι η καταλυτική ημερομηνία. Από την άλλη ο τρόπος που αντιδράει ο Αλαφούζος, δίνει το δικαίωμα σε αρκετό κόσμο να πιστεύει, ότι και αληθινή να ήταν η ιστορία θα έβρισκε μία….δικαιολογία για να μην δώσει τις μετοχές.

Η ΑΜΚ στα 28 εκ. ευρώ ήταν μία εξαιρετική κίνηση , για να αποδειχθεί σε όλους αν υπάρχει πρίγκιπας που ΘΕΛΕΙ να διαθέσει χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Πολύ σωστή κίνηση, που έπρεπε να γίνει εδώ και μήνες. Οι ανακοινώσεις σαν και αυτή που βγήκε την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων κατά του Αντωνιάδη μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Διότι αν δεν υπάρχει ενότητα στα υψηλά στελέχη της εταιρείας μην ψάχνουμε να βρούμε γιατί τρώει τρία η ομάδα στην Βέροια. Και στο κάτω-κάτω ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την προσωπική του άποψη..

Ερχεται ο Γιαπωνέζος Καζιγιάμα απόψε. Το θέμα πλέον δεν είναι « τι είδε ο Γιαπωνέζος», αλλά αν «θα τον δούμε τον Γιαπωνέζο;», διότι προς το παρόν δεν υπάρχει θέση ξένου.

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags