Facebook Pixel «Μην το πάρουμε από το Σάββατο»!
| 2011-03-09 09:22:00

«Μην το πάρουμε από το Σάββατο»!

«Μην το πάρουμε από το Σάββατο»!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του για ποιον λόγο δεν θέλει ο Ολυμπιακός να στεφθεί πρωταθλητής, με ήττα του Παναθηναϊκού εναντίον του Ηρακλή…

Βεβαίως και το ξέρω ότι ο Ολυμπιακός στέφεται πρωταθλητής από το Σάββατο, εάν ο Παναθηναϊκός χάσει από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Χωρίς να χρειαστεί καν να περιμένει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι του στην Τούμπα την Κυριακή, θα είναι και μαθηματικά κάτοχος του τίτλου.

• Προσωπικά δεν θα ήθελα να χάσει ο ΠΑΟ κι από τον Ηρακλή-όπως έχασε την Κυριακή στη Λάρισα. Κι όχι επειδή δεν θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός μία ώρα αρχύτερα το πρωτάθλημα. Ίσα ίσα.

• Όμως, απλά φοβάμαι ότι αν ο Ολυμπιακός ξέρει ότι είναι πρωταθλητής από το Σάββατο, θα πάει χαλαρός την επόμενη ημέρα στην Τούμπα και δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Επειδή το έχουμε ξαναζήσει αυτό το πράγμα, με ήττα της ομάδας στη Λάρισα, εγώ δεν θέλω να γίνει κανένα τέτοιο ριπλέϊ.

• Θέλω να δω τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην Τούμπα και να παίζει καλή μπάλα διεκδικώντας το αποτέλεσμα. Έστω κι αν έχει βαρβάτες απουσίες, με έξω τους δύο καλύτερους κυνηγούς του (Μιραλάς και Ριέρα) και τους δύο βασικούς του μπακ (Τοροσίδη και Μπράβο).

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags