Facebook Pixel «Ήμουν και εγώ στου Καντάφι»
| 2011-03-09 09:25:00

«Ήμουν και εγώ στου Καντάφι»

«Ήμουν και εγώ στου Καντάφι»

Μετά τη Νέλη Φουρτάδο και η Μαράια Κάρεϊ αποκαλύπτει ότι πήρε χρήματα από τον Καντάφι, για να συμμετέχει σε ιδιωτική εκδήλωση.

To ποσό πάντα στο 1 εκ. δολάρια. Άραγε πόσες είναι; Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να δωρίσει το ποσό που έλαβε από τον Λίβυο δικτάτορα, απλά τονίζει ότι θα είναι πιο προσεκτική με το ποιον συνεργάζεται.

Το ποσό φαίνεται πως είναι… ταρίφα, καθώς και εκείνη έκανε λόγο για ένα εκ. δολάρια. Η εγκυμονούσα Μαράια αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί σε πάρτι που έγινε πριν από πέντε χρόνια στην Καραϊβική, δηλώνοντας: «Ήμουν αφελής και δεν γνώριζα με ποιον είχα κλείσει τη δουλειά. Νιώθω απαίσια και τόσο ντροπιασμένη που έχω συνεισφέρει σε αυτό το χάλι.

Τελικά ως καλλιτέχνες πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Να προχωρήσουμε μπροστά και να παίρνουμε πάνω μας τη ευθύνη με όσους συνεργαζόμαστε, ανεξαρτήτως με το ποιος κανονίζει τις εμφανίσεις μας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η 40χρονη πλέον Κάρεϊ.

Η διάσημη τραγουδίστρια αναμένεται σύντομα να φέρει στον κόσμο τους δίδυμους καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της, Nick Cannon.

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags