Facebook Pixel Προετοίμαζε το έδαφος;
| 2011-03-09 11:02:00

Προετοίμαζε το έδαφος;

Προετοίμαζε το έδαφος;

Οι χθεσινές δηλώσεις του Μπόα Μόρτε για τον Φερέιρα και όσα του χρωστάει για την εξέλιξη της καριέρας του, φαίνεται ότι συνδέονται και με το… μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού. Λέτε να είναι «πράσινο»;

Ο 33χρονος φορ της Γουέστ Χαμ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον τεχνικό του Παναθηναϊκού, που πριν από αρκετά χρόνια (και ενώ αγωνιζόταν σε «μικρές» κατηγορίες της Πορτογαλίας), του είχε δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην εθνική Πορτογαλίας και να διακριθεί.

Ο σκύλος βγήκε μία βόλτα στην πιάτσα των ατζέντηδων και έμαθε ότι η περίπτωση του πεπειραμένου στράικερ είχε απασχολήσει τον περασμένο Γενάρη τον Παναθηναϊκό. Τότε, είχε βάλει το χεράκι του και ο Φρέιτας, αλλά τελικά λόγω… αψιλίας, δεν είχε προχωρήσει το θέμα

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει το προσεχές καλοκαίρι, ειδικά αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ (άρα η ομάδα θα χρειάζεται σέντερ φορ πρώτης γραμμής) και παραμείνει στο «τιμόνι» της ο Φερέιρα.

Άλλωστε, ο Μποα Μόρτε θα πλησιάζει στα 34 και αυτές οι ηλικίες δεν έχουν μέλλον στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Το κασέ του έχει μειωθεί σε σχέση με παλαιότερα και για αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν τις δηλώσεις του για τον «δάσκαλο» Φερέιρα, στον οποίο όντως χρωστάει πολλά για την εξέλιξη της καριέρας του, με το μέλλον του.

Αν αυτό έχει σχέση με το «τριφύλλι» θα φανεί σύντομα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags