Facebook Pixel Οποιος πανηγυρίσει δεν είναι Παναθηναϊκός!
| 2013-01-03 16:12:00

Οποιος πανηγυρίσει δεν είναι Παναθηναϊκός!

Οποιος πανηγυρίσει δεν είναι Παναθηναϊκός!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει στον sportdog για την Παρασκευή κοντή γιορτή στο θέμα του Φεϊζάλ, αλλά και πως θα είναι εχθροί του ΠΑΟ όσοι πανηγυρίσουν, αν αποδειχθεί φούσκα η ιστορία με τον Πρίγκιπα!

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’όλα και χαμόγελα. Πάμε να πούμε κάποια πράγματα , που συμβαίνουν στην ομάδα. Κατ’αρχάς στο θέμα του Φειζάλ Παρασκευή κοντή γιορτή. Θα ξέρουμε οριστικά τι θα γίνει και θα σβήσουν οι όποιες αμφιβολίες υπάρχουν.

Σε περίπτωση, που τελικά τα 28 εκατομμύρια δεν μπουν-όπως όλα δείχνουν- ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι με αβέβαιο μέλλον. Λεφτά δεν υπάρχουν και είναι απίθανο να καλυφθεί και η νέα ΑΜΚ 15 εκ. ευρώ, που θα αποφασιστεί. Και τα μισά να μαζευτούν στον Παναθηναϊκό θα πανηγυρίζουν.

Πριν συνεχίσω να συμπληρώσω, ότι όποιος Παναθηναϊκός την Παρασκευή πανηγυρίσει αν τελικά δεν μπουν τα λεφτά, απλά δεν είναι Παναθηναϊκός. Είναι εχθρός της ομάδας και κοιτάει την πάρτη του και τίποτα άλλο. Δεν νομίζω, ότι υπάρχει Παναθηναϊκός , που να μην θέλει με έναν μαγικό τρόπο να μπουν σήμερα τα 28 εκ. ευρώ

Οι επόμενοι μήνες είναι δύσκολοι και κρίσιμοι. Τέλος Μαρτίου έρχεται η ΟΥΕΦΑ και θα κάνει τον πρώτο έλεγχο, για να πάρει την αδειοδότηση η ομάδα τη νέα περίοδο. Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά με τα σημερινά δεδομένα η αδειοδότηση είναι δύσκολη και ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην παίξει Ευρώπη η ομάδα την ερχόμενη περίοδο, ακόμα και αν κερδίσει την θέση μέσω της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο είναι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το πρώτο μετά την ήττα από την Βέροια με 3-0. Θα έχει ενδιαφέρον ν α δούμε την αντίδραση του κόσμου ειδικά απέναντι σε κάποιους παίκτες, τους οποίους «έδωσε» η διοίκηση και προσπάθησε ανεπιτυχώς ο Αλαφούζος μετά να τα μαζέψει. Το κακό έχει γίνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags