Facebook Pixel Η καούρα του Χριστοβασίλη και ο ...βουτηχτής
| 2013-01-07 20:37:00

Η καούρα του Χριστοβασίλη και ο ...βουτηχτής

Η καούρα του Χριστοβασίλη και ο ...βουτηχτής

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον πρόεδρο του ΠΑΣ που δεν θέλει να δώσει τον Ντε Βισέντι στον Παναθηναϊκό, για τον Τοροσίδη που... βούτηξε για τον σταυρό, αλλά και για την «πράσινη» εσωστρέφεια.

Στο θέμα του Ντε Βισέντι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Χριστοβασίλης το έχει πάρει πατριωτικά και από τις δηλώσεις που κάνει φαίνεται ότι κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πάει ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για καούρα απίστευτη και όπως ό ίδιος ο Χριστοβασίλης είπε χθες βρέθηκε και στο Γ. Καραϊσκάκης , είδε μαζί με τον Μαρινάκη το παιχνίδι και δήλωσε, ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πάει στον Παναθηναϊκό.

Μιλάμε για την πλήρη υποταγή στο μεγάλο αφεντικό. Το βροντοφωνάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣ και δεν το κρύβει. Φυσικά την τελική απόφαση θα την πάρει ο παίκτης , αφού λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και μπορεί να υπογράψει από τώρα όπου θέλει.

Αλλά τα βρίσκουν και τα κάνουν όλοι αυτοί. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πλήρη σύγχυση σε εσωστρέφεια . Εδώ αφήνει ολόκληρη Παναχαική κάθε μέρα να βγάζει και μία ανακοίνωση για τον Ντίνα (λες και είναι ο Λιονέλ Μέσι) και τελικά να λέει, ότι ματαιώνεται η μεταγραφή, διότι δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά η ομάδα της Πάτρας.

Και όπως σωστά είπε και ο Σειταρίδης έχει χαθεί κάθε σεβασμός από τους αντιπάλους για τον Παναθηναϊκό. Όποιος έρχεται στο ΟΑΚΑ ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει. Εχουν αναστήσει παίκτες και ομάδες φέτος οι «πράσινοι» και φαίνονται γενναιόδωροι.

Αντίθετα κανένας σεβασμός δεν έχει χαθεί από τους διαιτητές στον Ολυμπιακό. Κόντρα στην Βέροια και ενώ το σκορ ήταν 1-0 και ο κόσμος σφύριζε την ομάδα, ο Τοροσίδης είπε να τιμήσει την ημέρα ...βούτηξε , όχι για να πιάσει τον σταυρό, αλλά για να πάρει πέναλτι. Και το άξιο τέκνο της ελληνικής διαιτησίας Καλογερόπουλος, τον ...επιβραβευσε. Εγινε το 2-0 στο 86 και όλα τελείωσαν.

Αλλά είπαμε, όταν εμείς τρωγόμαστε και πλακωνόμαστε μεταξύ μας οι άλλοι οργιάζουν ελεύθερα και κανείς δεν λέει τίποτα. Και συνεχίζουν να προκαλούν κάνοντας επίδειξη δύναμης σε όλα τα επίπεδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags