Facebook Pixel Την «ψάχνει» για Γιέντρισεκ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2010-12-28 23:00:00

Την «ψάχνει» για Γιέντρισεκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την «ψάχνει» για Γιέντρισεκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την περίπτωση απόκτησης του Έρικ Γιέντρισεκ από τη Σάλκε, ως δανεικό, εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Αν και ο Κώστας Αντωνίου αποχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης αυτό δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά έχουν «κολλήσει» ή θα παραμείνουν στάσιμα. Από εδώ και πέρα ο Κάρλος Φρέιτας αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και αναμένεται να... φορτσάρει τις επόμενες μέρες όταν και θα επιστρέψει από την Πορτογαλία, όπου είναι κλινήρης στο σπίτι του με ίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν άμεσα τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Σισέ, Πετρόπουλο και τα ονόματα που «ακούγονται» είναι αρκετά. Πάντως, όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που ενδιαφέρει σφοδρά τον Παναθηναϊκό είναι νεαρός σε ηλικία, παραχωρείται δανεικός και το καλοκαίρι συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το όνομά του είναι Έρικ Γιέντριτσεκ. Ο Σλοβάκος διεθνής επιθετικός ανήκει στην Σάλκε από το καλοκαίρι, καθώς «εξαργύρωσε» τις εξαιρετικές του παρουσίες με την φανέλα της Καϊζερσλάουτερν. Αν και επιλογή του Φέλιξ Μάγκατ δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής(μόλις 3 συμμετοχές) και παραχωρείται δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι που θέλει τόσο ο ίδιος όσο και η γερμανική ομάδα.

Άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ψαχτεί για την περίπτωση του, καθώς μιλάμε για ένα φορ που μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο μπακ-απ του Σισέ(15 γκολ πέρυσι, 14 πρόπερσι με την φανέλα της Κάιζερσλάουτερν) και είναι προσιτός οικονομικά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags