Facebook Pixel «Έρχομαι με τα… τσαρούχια!»
| 2011-03-10 09:21:00

«Έρχομαι με τα… τσαρούχια!»

«Έρχομαι με τα… τσαρούχια!»

Τη σκούφια του πετάει ο Μπερνάρντο για να συνεργαστεί με τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ, όπως σχολίασε τόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του όσο και ο μάνατζέρ του.

Τον παίκτη γνωρίζει καλά από τη Σεβίλλη ο τεχνικός της «Ένωσης» και στις δηλώσεις τους οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στην παρουσία του στην άκρη του πάγκου των «κιτρινόμαυρων»

Μπερνάρντο: «Τον Ιανουάριο ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήταν πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή για μένα, αλλά δεν με άφησε η Σεβίλλη να φύγω. Είμαι περήφανος που εξακολουθεί να με θέλει ο Μανόλο, με τον οποίο έχω δουλέψει και για χάρη του θα ερχόμουν στην Ελλάδα.

Χαίρομαι για το ενδιαφέρον μιας ιστορικής ομάδας, όπως η ΑΕΚ. Τώρα θα περιμένω και θα εξετάσω όλες τις προτάσεις, ώστε να κάνω την καλύτερη επιλογή. Δεν βιάζομαι. Μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Κάλα (μάνατζερ): «Ο Κάλα ήθελε να έρθει και τον Ιανουάριο. Θέλει πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Χιμένεθ, του είναι ευγνώμων για την προαγωγή του στην πρώτη ομάδα.

Δυστυχώς, δεν ήταν εφικτό να σπάσει ο δανεισμός του και έμεινε στην Καρταχένα. Τον Ιούνιο επιστρέφει στην Σεβίλλη και, όπως είναι λογικό, από αυτήν εξαρτάται το μέλλον του. αν τον υπολογίζει για βασικό στέλεχος θα μείνει.

Αν όμως δεν τον υπολογίζει θα αναζητήσουμε νέο δανεισμό και ο Χιμένεθ γνωρίζει ότι σε αυτή την περίπτωση η πρώτη επιλογή του Κάλα είναι η  ΑΕΚ. Αυτό όμως θα το γνωρίζουμε το καλοκαίρι. Είναι πολύ πρόωρο. Δεν ξέρουμε καν ποιος θα είναι προπονητής στην Σεβίλλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags