10/03/11 - 11:40

Γιατί λογοκρισία κύριε Μαρινάκη;

Εξώδικο σε δεκάδες ενημερωτικά sites και blogs έχει στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφορικά με όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες!

Γιατί λογοκρισία κύριε Μαρινάκη;
50.185views 0shares

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» απειλεί ότι σε περίπτωση δημοσίευσης, αναδημοσίευσης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης και φιλοξενίας προσβλητικών σχολίων από διαχειριστή, συντάκτη ή φιλοξενούμενο σχολιαστή, θα λάβει δικαστικά μέτρα!

Παρότι επικαλείται την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Ολυμπιακού στην εξώδικη δήλωση, σε κανένα σημείο της δεν αναφέρει το όνομα της ομάδας. Πρόκειται, δηλαδή, καθαρά για ένα έγγραφο που εκφράζει τον ίδιο και μόνο και ζητάει, ουσιαστικά, να υπάρξει φίμωση την ώρα που όλη η φίλαθλη Ελλάδα (και όχι μόνο), ζητούν να λάμψει η αλήθεια!

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το εξώδικο που έχει σταλεί από το βράδυ της Τρίτης σε δεκάδες ενημερωτικά sites και blogs, αθλητικού και όχι μόνο περιεχομένου:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ευάγγελου Μ. Μαρινάκη
Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αθήνα, την 9 Μαρτίου 2011, ώρα 21:00 μ.μ.

Διά της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και έχει αναλάβει την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του και τη λήψη παντός αναγκαίου μέτρου κατά παντός υπευθύνου διαχειριστή ηλεκτρονικού ημερολογίου, ιστοσελίδας ή ιστολογίου και συντακτών αυτών, και σχετικώς Σας γνωστοποιούμε ότι η δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση και φιλοξενία προσβλητικών χαρακτηρισμών και σχολίων σε βάρος του προσώπου του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, τελούμενη είτε από διαχειριστή και συντάκτη είτε από φιλοξενούμενο σχολιαστή θα συνεπάγεται τη λήψη των αναγκαίων δικαστικών μέτρων. Η μη συμμόρφωση στην, διά της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος του εντολέως μας.

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Θεμιστοκλής Ι. Σοφός
Διδάκτωρ Νομικής - Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω.