Facebook Pixel Ντετέκτιβ για τους παράγοντες!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-10 14:43:00

Ντετέκτιβ για τους παράγοντες!

Ντετέκτιβ για τους παράγοντες!

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, κυρίως λόγω της οργάνωσης που έχει. Όπως για παράδειγμα την πρόσληψη ντετέκτιβ από τη Λίγκα, για να διερευνούν το παρελθόν υποψήφιων επενδυτών στις ομάδες!

Η αγγλική ομοσπονδία ανησυχεί διαρκώς για τους επίδοξους (κυρίως ξένους) παράγοντες που σφετερίζονται τις «καρέκλες» των ομάδων της Πρέμιερσιπ. Ωστόσο, αν και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος γνωρίζει πως εκείνοι δεν φτάνουν στη Βρετανία «μεταμφιεσμένοι», αλλά φορώντας τα καλά ρούχα τους και επιδεικνύοντας τα -αμφιβόλου προέλευσης (;)- δισεκατομμύριά τους, χρησιμοποιεί μία δοκιμασμένη λύση κατά του υποκόσμου...

Το Δ.Σ. της Πρέμιερ Λιγκ έχει προσλάβει μία εταιρεία ντετέκτιβ (!), με σκοπό να διερευνά το παρελθόν όσων επιδιώκουν την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των αγγλικών συλλόγων! Και φαίνεται, μάλιστα, πως η έμπνευσή του έχει αποτελέσματα. Καθότι οι έρευνες είχαν υποδείξει την άρνηση της αγοράς της Μπλάκμπερν από τον Ινδό Αχσάν Αλί Σγεντ, ο οποίος προτίμησε την ισπανική Ράσινγκ Σανταντέρ, όμως βρέθηκε πρόσφατα κατηγορούμενος για ατασθαλίες στην Αυστραλία!

Η ειδική επιτροπή που εποπτεύει τις διαδικασίες δεν θέλησε να κατονομάσει την εταιρεία ντετέκτιβ, αλλά η εφημερίδα «Guardian» ισχυρίστηκε πως είναι η «Πίνκερτον», η οποία το 1861 είχε αποτρέψει ένα σχέδιο δολοφονίας του τότε Αμερικανού προέδρου Αβραάμ Λίνκολν! Η Πρέμιερσιπ διέψευσε το δημοσίευμα, ενώ και εκπρόσωπος της «Πίνκερτον» δεν αποκάλυψε ονόματα πελατών της.

Πηγή: ethnosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags