Facebook Pixel Όποιος θέλει ας τον πιστέψει…
| 2011-03-10 15:00:00

Όποιος θέλει ας τον πιστέψει…

Όποιος θέλει ας τον πιστέψει…

Ο Αχιλλέας Μπέος διέψευσε με ανακοίνωση το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog για την παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας του Πανιωνίου. Όποιος θέλει μπορεί να τον πιστέψει…

Να τι ανακοίνωσε ο Μπέος:

«Σχετικά με σκωπτικές αναφορές περί παρουσίας μου στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, έχω να δηλώσω, μετά από τη συστηματική παραπληροφόρηση που διοχετεύεται από μερίδα δημοσιογράφων, το τελευταίο διάστημα, ότι: Η ομάδα του Πανιωνίου τυχαία την Τρίτη 8 Μαρτίου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, προπονήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όχι στο αθλητικό κέντρο Κορωπίου. Κατά την παρουσία μου στο member's club του σταδίου, κάτι που συμβαίνει συχνά στον ελεύθερό χρόνο μου, συνομίλησα με τον προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή και τον συνεχάρη για την πορεία του Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα και τίποτα παραπάνω.

Με κανέναν ποδοσφαιριστή δεν συνομίλησα και είναι απολύτως ψευδής η αναφορά, για πιθανή επιστροφή μου στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Πανιώνιος και δηλώνω κατηγορηματικά, ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Είναι γελοίο να πιστεύουν κάποιοι ότι εγώ με τυχόν υποδείξεις μου προσπάθησα να πείσω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να πράξουν το αυτονόητο: να νικήσουν στο επόμενό τους παιχνίδι, τη στιγμή που διακυβεύεται ακόμη και η παρουσία τους στην κατηγορία. Όλα αυτά λοιπόν αποτελούν «σενάρια» κάποιων ευφάνταστων και κακόβουλων δημοσιογράφων και τίποτα άλλο».

Φυσικά, όπως έχει γράψει ο sportdog από χθες τα πράγματα έχουν ως εξής...

«Κερδίστε τους! Ρίξτε τους!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags