Facebook Pixel "Ο Πατέρας μίλησε με τον Δαλούκα!"
| 2011-03-10 15:16:00

"Ο Πατέρας μίλησε με τον Δαλούκα!"

"Ο Πατέρας μίλησε με τον Δαλούκα!"

Ο Μπέος κατηγόρησε ανοιχτά ως "υποκλοπέα" τον Πατέρα για τις "συραμμένες κασέτες" και χαρακτήρισε συνεργό του τον Αλέξη Κούγια! "Πήγαν για μαλί και θα βγουν κουρεμένοι".

Να τι είπε αρχικά...

«Θα πω τα πράγματα με το όνομά τους. Αντί να εκθειάζεται το έργο μου στον Βόλο, ασχολούμαστε με μια στημένη υπόθεση, από έναν άνθρωπο που ήταν προσωπικός μου φίλος. Θέλει να με στιγματίσει. Γιατί εγώ ήμουν η αιτία να απομυθοποιηθεί. Και εν συνεχεία η νίκη του Βόλου επί του Παναθηναϊκού, τον ανάγκασε και αποχώρησε από το ποδόσφαιρο ως αποτυχημένος. Αυτός είναι ο Νικόλας Πατέρας. Ήμασταν φίλοι και δεν πίστευα ότι θα καταγράφει τις συνομιλίες μας. Το παιδί μου δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Ο ίδιος ο Κούγιας παραδέχεται ότι οι συνομιλίες είναι μονταρισμένες. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ όσοι έφτιαξαν αυτή την ιστορία. Είναι προϊόν υποκλοπής και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο εναντίον μου. Υποκλοπέας των συνομιλιών είναι ο κ. Νίκος Πατέρας! Και θα λογοδοτήσει γι’ αυτό. Και η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν έχω καμία κασέτα στην κατοχή μου. Τα έμαθα από το ίντερνετ. Είναι προϊόν συρραφής πολλών διαφορετικών συνομιλιών. Και μονταρισμένες. Η φωνή που ακούγεται στο διαδίκτυο είναι του Αχιλλέα Μπέου! Αλλά μιλούσα μόνου μιλώντας στον τοίχο; Ο υποκλοπέας κ. Πατέρας και ο αντιφατικός κ. Κούγιας πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι! Αν είναι άντρας να ονομάσει ποιοι του έδωσαν τις κασέτες. Και ποιοι κρύβονται από πίσω. Ας μας πει ποια είναι αλήθεια. Από πού τις πήρε; Να κρίνετε εσείς την αξιοπιστία του κ. Κουγιά».

Μετά πρόσθεσε...

«Κύριοι Πιλάβιε, Βασάρα, Τεροβίτσα, εγώ προσωπικά αν σας έχω εκβιάσει καταγγείλτε το εδώ και τώρα. Σήμερα μετά το ξεγύμνωμα του υποκλοπέα Νίκου Πατέρα και του συνεργού του Αλέξη Κούγια απορώ τι θα πω... Αλέξη Κούγια έχεις τον χρόνο να επανορθώσεις, να ομολογήσεις τον υποκλοπέα Νίκο Πατέρα. Σήμερα, μετά τις δηλώσεις του Δαλούκα, ήδη Πατέρας και Κούγιας έπρεπε να ψάχνουν να κρυφτούν.

Με τον κ. Δαλούκα τις όποιες διαφορές μας θα τις λύσουμε στα δικαστήρια. Πράγματι μετά τον αγώνα μιλήσαμε με τον Δαλούκα σε έντονο ύφος με αφορμή το γνωστό πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό. Καλώ τον εισαγγελέα να κάνει άρση απορρήτου τώρα τόσο του δικού μου τηλεφώνου, όσο και του Νικόλα Πατέρα, την επόμενη ημέρα του αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού μεταξύ των ωρών 9.30-12.30 το πρωί και να αποδειχθεί ποιος πήρε ποιον και το αντικείμενο της συζήτησης.

Και αν μπει στον κόπο ο εισαγγελέας ας επιχειρήσει να δει μήπως κατά λάθος ο ίδιος αριθμός του Πατέρα έχει επικοινωνήσει με τον Δαλούκα την ημέρα του αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού. Για να πέσουν επιτέλους οι μάσκες!».

Απαντώντας σε ερωτήσεις λέει…

Για το «Βαγγέλη ψάξου...» που ακούγεται: «Πού ακούγεται αυτό; Δεν απαντάω σε κάτι που δεν έχω στα χέρια μου. Απαντάω για την κασέτα που είναι για το Αρης - Παναθηναϊκός. Εκεί να σας πω ό,τι θέλετε. Εγώ άλλη κασέτα δεν έχω ακούσει. Να σας πω όμως... Θα πρέπει να ξέρετε ότι με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλέξουμε από μία συζήτηση δύο ωρών πέντε, δέκα κουβέντες και να κάνουμε ένα κείμενο... Οταν μάλιστα δεν έχει αντίλογο. Δηλαδή τι κάνω εγώ, μιλάω στον εαυτό μου;».

«Ο Νικόλας Πατέρας είναι 100% ο υποκλοπέας και ο Νικόλας Πατέρας είναι 100% ο συνομιλητής».

Ο λόγος που ηχογράφησε τις συνομιλίες του ο Νικόλας Πατέρας: «Είμαι η αιτία που ο κ. Πατέρας φεύγει από τον χώρο του ποδοσφαίρου ως αποτυχημένος και να είστε σίγουροι ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ. Δεν έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο ανάγκη από Πατέρες».

Για το αν στόχος είναι ο ίδιος ή ο Ολυμπιακός Βόλου: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα αγαπητή. Ο στόχος είμαι προσωπικά εγώ για πολλούς λόγους. Επειδή λέω τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά εγώ δε μασάω τα λόγια μου. Το είχε ομολογήσει άλλωστε ο Πατέρας στο περιβάλλον του ότι θα τον βρω μπροστά μου».

Αν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Κάποιοι άλλοι στη θέση μου θα το θεωρούσαν τίτλο τιμής, να μπορώ εγώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό Πειραιώς να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τις σχέσεις του με Πατέρα και Μαρινάκη: «Οι σχέσεις μου με τον Νίκο Πατέρα, αποδεικνύεται από την παρουσία του στα γενέθλια του στις 26 Αυγούστου -όσοι δεν ξέρετε τότε έχει γενέθλια να του στείλετε λουλούδια- όσο κι από την κοινή παρουσία μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μύκονο, που είχαμε προσωπικές στιγμές όταν βρήκα χρόνο να περάσω μαζί με τη γυναίκα μου. Μια σχέση δεν δίνει δικαίωμα σε κάποιον να νομίζει ότι συμμετείχα σε πράξεις ανιδιοτελείς ή ιδιοτελείς ή αν θέλετε να υπήρχαν σκοπιμότητες. Το ίδιο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναμφισβήτητα έχω κάθε δικαιωμα να μιλάω με τον πρόεδρο της Superleague ή με παράγοντα άλλης ομάδας. Είναι επίσης δικαίωμα μου να επιλέξω πότε θα σταματήσω να είμαι φίλος με τον Πατέρα, τον Μαρινάκη, τον Καραλή ή οποιονδήποτε άλλον».

Για τις κασέτες: «Δεν μπορώ να πω ότι οι σχέσεις μου είχαν θεμιτά ή αθέμιτα μέσα. Ο κ. Κούγιας μπορεί να λέει ότι θέλει. Τις ταινίες θα τις πάρουν στο Χόλιγουντ για να κάνουν ταινίες για την Ινδία! Να φέρουν τις γνήσιες κασέτες, γιατί αυτές θα ακούνε μόνο όσοι είναι ερωτευμένοι με τη φωνή μου. Οι άλλες θα καούν! Εγώ παραδέχομαι ότι τον πήρα μετά το τέλος του αγώνα. Τώρα βράδυ ήταν, πρωί, εγώ παραδέχομαι ότι πήρα. Τώρα όσα έχουν ειπωθεί ίσως είναι κουβέντες επιλεκτικά μαζεμένες».

«Μεγαλώνω πέντε παιδιά και θέλω να είναι περήφανα για τα παιδιά τους. Έμπορος ναρκωτικός δεν είμαι, ούτε με δημόσια έργα ασχολούμαι. Για αυτό τα λέω όπως θέλω. Η ΣΔΟΕ έχει έρθει πέντε φορές από την αρχή της χρονιάς. Ας έρθουν όσες θέλουν! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Να έρθουν, να τους ετοιμάσω κι ένα αρνί γιατί στο Βόλο έχουμε καλά ψητά».

Για το αν θέλουν κάποιοι να τον... τελειώσουν: «Ο κύριος Πατέρας έχει αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα κάθεται στο μπαλκόνι του και μετράει τα αυτοκίνητα που περνάνε. Μονα-ζυγά. Θα συμφωνήσω ότι δεν είμαι αρεστός. Και πως να είμαι; Αφού προκαλώ. Δεν έχω γραφείο με δημοσιογράφους, να κάνω τραπέζια, να κάνω επικοινωνιακά τρικ. Έτσι είμαι. Είμαι ειλικρινής.

Πήρα μια ομάδα που πριν από 2 1/2 χρόνια χρωστούσε σε όποιον μιλούσε ελληνικά, είχε 53 προσφυγές και βρισκόταν στην τελευταία θέση. Μέχρι τώρα έχουμε πληρώσει 1.400.000 ευρώ. Και δεν μιλάμε για ρυθμίσεις, αλλά για ΙΚΑ κτλ. Δεν χρωστάει σε κανέναν, παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Φέρτε τεχνοκράτες όπως ο Κιντής. Να χρεώνω τις ομάδες 150 εκ. ευρώ. Να έχουν ένα γραφείο, που πληρώνουν οι φουκαριάρες οι ομάδες, να κρατάνε το προφίλ τους. Σάπιοι μέσα τους. Αυτούς θέλετε; Για να πει κάποιος ότι δεν θέλει τον Μπέο ,αν βρεθεί κάποιος να πει ότι έχω κάνει εγκληματικές πράξεις. Να έρθει ένας να το πει;

Είμαι εύσωμος, χοντρός, καραφλός. Εντάξει δεν είμαι αρεστός. Θα κριθώ για το έργο στον Ολυμπιακό Βόλο και τον Πανιώνιο. Ας με κρίνετε για αυτό. Είδαμε και τώρα που είναι ο Πανιώνιος».

Για τη φράση του ότι οι κασέτες είναι πλαστές: «Όταν λέω πλαστές εννοώ ότι είναι συρραφή. Ζητάω την άρση του απορρήτου, δημόσια. Να πάει ο εισαγγελέας να ψάξει αν μίλησα πριν από τον αγώνα εγώ με τον κ. Δαλούκα. Μήπως μίλησε με κάποιον άλλον. 11 Σεπτεμβρίου έπαιξε Αρης - ΠΑΟ, 12 Σεπτεμβρίου εγώ μιλάω με τον κ. Πατέρα. Με πήρε αυτός. Ας ψάξουν να δουν τι είπαμε».

Για τον ορισμό του Τάσου Κάκου: «Θεωρώ γελοίο και ο τελευταίος να πιστέψει ότι εγώ έχω τη δυνατότητα να ορίσω σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού ένα διεθνή διαιτητή. Θεωρώ όμως ότι πολλοί από εσάς τους δημοσιογράφους μπορείτε να κρίνετε πόσοι αξιολογημένοι διαιτητές μπορούν να διαιτητεύσουν ένα παιχνίδι...».

Για την κασέτα του Αλέξη Κούγια σχετικά με το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός: «Για παράδειγμα σήμερα μιλάμε στο γραφείο μου και με καταγράφεται στο μαγνητόφωνο, λέμε κάποια πράγματα που θίγουν ορισμένους. Εσείς κόβεται ότι θέλετε και τα παρουσιάζεται όπως θέλετε. Δεν ξέρω αν από τις 1.000 συζητήσεις που έχουμε κάνει με έχει γράψει σε όλες. Δεν ξέρω αν σε κάποιες αναφέρεται ο Τσετσένος ή ο Βούλγαρος.

Μπορώ να μιλάω με έναν φίλο μου αδιάκριτα και να λέω ότι "γεμίσαμε Αλβανούς ή Βούλγαρους". Να τις κρίνουν οι ειδικοί και μετά να δούμε αν είναι γνήσιες ή αν είναι οι κασέτες της Τζούλιας. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει».

Για τη διαμάχη με μερίδα οπαδών του Βόλου και την προαναγγελία αποχώρησης του: «Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές εγώ γίνομαι πιο δυνατός. Η δήλωσή μου για αποχώρηση από τα δρώμενα από τον Ολυμπιακό Βόλου είχε να κάνει με μια προσωπική στιγμή, με μια μικρή μερίδα φιλάθλων, που στο παρελθόν τους είχα δώσει δικαίωμα να σχολιάζουν. Πρέπει να στηρίζουν την ιδέα και όχι τα πρόσωπα. Αν το καλοκαίρι αν βρεθεί κάποιος καλός παράγοντας, καλός επενδυτής και όχι στιλ Νίκου Πατέρα, να είστε σίγουροι θα αποχωρήσω. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αποχωρήσω αν για παράδειγμα δεν είμαι αρεστός στον κ. Μπιτσαξή. Χωρίς να θέλω να θίξω τον άνθρωπο».

«Στην Ελλάδα είναι να γελάς. Άκουσα σήμερα ότι ο κύριος Αδαμίδης έστειλε λέει επιστολή στον πρωθυπουργό, στην ΕΠΟ, στο ... CNN να αναλάβει όπως έκανε η Θάτσερ να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω με τι ιδιότητα. Είναι να γελάει ο κόσμος!».

Για το αν ο Πατέρας είχε σκοπιμότητα ο Δαλούκας να παίξει υπέρ του Άρη: «Δεν έχω φίλους δημοσιογράφους. Αν μπορούσατε να με μαστιγώσετε, θα με μαστιγώνατε. Θα σας έλεγα περισσότερα και θα μπορούσα να σχολιάσω αν ακούγαμε την κανονική κασέτα. Ας φέρουν τις γνήσιες, να ακούσω ποια ομιλία είναι αυτή, γιατί που να θυμάμαι ποια από όλες μπορεί να είναι, για να δούμε».

Για το αν ο Πατέρας μίλησε με τον Δαλούκα μετά το ματς με τον Άρη: «Πριν είπα μήπως ο ίδιος ο αριθμός να πήρε τον Δαλούκα. Με τον Πατέρα μίλησα εκείνη την η μέρα και είπαμε πολλά για το αν ήταν πέναλτι ή όχι. Για τον Δαλούκα δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί έμαθα ότι έχε και ένα οικογενειακό πρόβλημα».


Για το αν το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο: «Αν ήταν ο Γκαγκάτσης τώρα δεν θα επέτρεπε να μιλάει κανένας Νικητιάδης και κανένας Μπιτσαξής».

Για το αν θα κινηθεί και μέσω της ποδοσφαιρικής νομοθεσίας για να τιμωρήσει τον Α. Κούγια: «Αυτή τη φορά θα πάμε μέχρι το τέλος. Αν υπάρχει στην Αλβανία σχετική νομοθεσία που μπορεί να τους τιμωρήσει, θα κάνω κι εκεί καταγγελία. Αν τιμωρηθεί βέβαια τόσο πολύ θα εξαφανιστεί. Αφήστε τον να βγαίνει να μιλάει για να γελάει ο κόσμος. Περνάμε άλλωστε δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα».

Για το αν νομίζει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να κινηθεί για να τιμωρηθεί ο κ. Κούγιας για δυσφήμιση του αθλήματος: «Αν τιμωρηθεί τόσες φορές θα εξαφανιστεί. Είναι καλό ξέρετε πού και πού να βγαίνει ο κ. Κούγιας να γελάει και ο κόσμος».

Για το αν το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο: «Αν ήταν ο Γκαγκάτσης τώρα δεν θα επέτρεπε να μιλάει κανένας Νικητιάδης και κανένας Μπιτσαξής».






 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags