Facebook Pixel «Το αποφάσισαν και έπαιξα!»
| 2011-03-10 16:05:00

«Το αποφάσισαν και έπαιξα!»

«Το αποφάσισαν και έπαιξα!»

Τα έριξε τα καρφάκια του ο Βιτόλο για την εμφάνισή του εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σχολιάζοντας ότι από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε, παρότι δεν ήταν τόσο έτοιμος να παίξει, εκείνος έκανε τη δουλειά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βίκτορ Βιτόλο στον «Libero»:

Για το τι συνέβη με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη ΤΣΣΚΑ στη Θεσσαλονίκη: «Θεωρώ ότι ίσως συζητήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε. Προφανώς δεν ήμουν και τόσο έτοιμος να παίξω αλλά από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και κάνω ότι μου ζητούν».

Για τη συνέχεια με Ολυμπιακό και την ΑΕΚ: «Είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και αυτό μπορεί να αντιστραφεί. Μία από τις αιτίες ίσως να ήταν ότι ο ΠΑΟΚ παίζει σε διαφορετικές διοργανώσεις και δε μπορούσε ίσως η ομάδα να συγκεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολοι οι στόχοι. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα 100%. Πιστεύω ότι φέτος θα γράψουμε ιστορία. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η δουλειά μου. Το δείχνω σε κάθε παιχνίδι και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags