10/03/11 - 16:19

Σενάρια χωρίς απαντήσεις...

Ο Νικόλας Πατέρας σε ανακοίνωση που εξέδωσε δεν απάντησε ουσιαστικά στις κατηγορίες του Μπέου. Τον χαρακτήρισε σεναριογράφο και τόνισε ότι η δικαιοσύνη θα επιληφθεί του θέματος.

Σενάρια χωρίς απαντήσεις...
43.154views 0shares

Ο μέτοχος της ΠΑΕ παναθηναϊκός, το όνομα του οποίου μνημονεύτηκε άπειρες φορές από τα χείλη του Αχιλλέα Μπέου στη συνέντευξη Τύπου, άφησε πολλά σημεία αναπάντητα σε σχέση με αυτά που είχε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου.

Τόνισε μία ακόμα φορά ότι δεν είχε στα χέρια του κασέτες, καθώς θα τις είχε παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα, συμπληρώνοντας ότι για τους σε βάρος του χαρακτηρισμούς από τον Μπέο θα επιληφθεί η δικαιοσύνη.

Αναλυτικά:

«Ο κ.Μπέος εκτός από πετυχημένος παράγοντας, πολυτάλαντος και λαλίστατος μας απέδειξε σήμερα ότι είναι και εξαιρετικός σεναριογράφος. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δώσει κασέτες σε οποιονδήποτε διότι δεν έχω κασέτες στην κατοχή μου. Εάν είχανε έρθει κασέτες στην κατοχή μου, θα τις είχα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Τέλος όσον αφορά τους συκοφαντικούς σε βάρος μου χαρακτηρισμούς του κ.Μπέου θα επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη όπου θα κληθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του».

Διαβάστε επίσης:

"Ο Πατέρας μίλησε με τον Δαλούκα"