10/03/11 - 16:29

Γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας;

Η Έφη Σαρρή μίλησε για το πώς έφτασε σε σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας .

Γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας;
21.559views 0shares

Όλα βέβαια άρχισαν το 2007 όπως λέει η ίδια, τότε δηλαδή που ήταν υποψήφια με το ΛΑ.ΟΣ. Όταν δεν κέρδισε άρχισε να αμφισβητεί τον αγώνα της, τον κόπο της και τα όσα είχε καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή στην ζωή της.

« Ήταν εκείνη η περίοδος που είχε ξεκινήσει το υβρεολόγιο από τον κύριο Λαζόπουλο, μέσω της εκπομπής του», λέει η ίδια στο περιοδικό Down Town.
Ώσπου μια μέρα ένα περιστατικό την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας. «Βρισκόμουν στο σούπερ μάρκετ, κοιτούσα κάποιο ράφι και εντελώς ξαφνικά ήρθε μπροστά μου ένα παιδάκι 6-7 χρόνων, με κοίταξε καλά, γέλασε και φώναξε στη μητέρα του: «Μαμά, η κυρία που κοροϊδεύει ο Λαζόπουλος. Η Σαρρή. Τρέξε να την δεις!».

Ντράπηκα. Όλοι μου οι εφιάλτες ζωντάνεψαν. Άφησα όσα πράγματα είχα πάρει μέσα στο καλάθι μου και βγήκα έξω τρέχοντας σαν να με κυνηγούσαν. Σταμάτησα ένα ταξί απ’ το δρόμο γιατί έτρεμαν τόσο πολύ τα χέρια μου που κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να κρατήσω με ασφάλεια το τιμόνι του αυτοκινήτου μου και έφτασα στο σπίτι μου καταϊδρωμένη.
Η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάρω το «αγαπημένο» μου χάπι – τον «καλύτερό μου φίλο.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα με τρομερές ζαλάδες. Σε πρωινή εκπομπή έπαιζαν απόσπασμα από το Αλ Τσαντίρι. Πήγα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα και άρχισα πάλι να κλαίω. Ένιωθα σαν να είμαι ένα μίασμα, μια τελευταία, το χειρότερο είδος ανθρώπου. Χωρίς δεύτερη σκέψη, άνοιξα το συρτάρι πήρα ένα μπουκαλάκι με χάπια διαφόρων ειδών. Έπινα νερό και έπαιρνα χάπια. Δεν ήθελα άλλο να ζω. Θεωρούσα ότι για να με κοροϊδεύει τόσος κόσμος εμένα δεν μου άξιζε η ζωή. Ήμουν ένα τίποτα.»

Για καλή της τύχη, όμως, λιποθύμησε και την βρήκε η οικιακή βοηθός, η οποία κάλεσε βοήθεια και την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Πηγή: newsday.gr