Facebook Pixel «Στη διάθεσή σας, αλλά θα παίξουμε!»
| 2011-03-10 17:06:00

«Στη διάθεσή σας, αλλά θα παίξουμε!»

«Στη διάθεσή σας, αλλά θα παίξουμε!»

Δεν θα συμμετάσχουν στην αποχή, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Ολυμπιακού όπως ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους. Παρόλα αυτά βρίσκονται στη διάθεση του ΠΣΑΠ για παρόμοιες ενέργειες…

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζονται και στο γεγονός ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη ομόφωνη στάση από όλες τις ομάδες:

«Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι που ζούμε καθημερινά μέσα στα γήπεδα, δώσαμε από τους πρώτους στο συνδικαλιστικό μας όργανο, τον Π.Σ.Α.Π., την συγκατάθεσή για την διαμαρτυρία, μέσω της αποχής από τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής, στα φαινόμενα βίας που έχουν παρουσιαστεί στο ποδόσφαιρό μας.

Διαπιστώνοντας όμως ότι δεν υπήρχε, όπως ήταν απαιτούμενο για μια τέτοια ενέργεια, ομόφωνη στάση από όλους τους συναδέλφους μας, αποφασίσαμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε και θα αγωνιστούμε κανονικά στον αγώνα της ομάδας μας με τον Π.Α.Ο.Κ.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι στα φαινόμενα βίας, απ' όπου αυτά και αν προέρχονται, και ότι θα είμαστε τόσο στην διάθεση του Π.Σ.Α.Π., για τις ενέργειες που θα αποφασιστούν στο μέλλον σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά και στο πλευρό όλων των συναδέλφων μας ποδοσφαιριστών που έχουν βιώσει φέτος, αλλά και στο παρελθόν φαινόμενα βίας εις βάρος τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags