Facebook Pixel "Τίποτα επιλήψιμο για Μαρινάκη"
| 2011-03-10 17:17:00

"Τίποτα επιλήψιμο για Μαρινάκη"

"Τίποτα επιλήψιμο για Μαρινάκη"

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για τα όσα υποστήριξε ο Αχιλλέας Μπέος στη συν. Τύπου που έδωσε και προσπαθεί να αναλύσει το τρίγωνο των πρωταγωνιστών της… ιστορίας των CD.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Δεν υπάρχει λόγος να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Ας βάλει μπροστά η ποινική δικαιοσύνη για να βγάλει όσο το δυνατό γρηγορότερα μια άκρη.

Εδώ υπάρχει υποκλοπή συνομιλιών που από μόνη της είναι κολάσιμη πράξη. Ποιος έκανε τις υποκλοπές των συνομιλιών ανεξάρτητα από το αν είναι μονταρισμένες ή όχι όπως υποστηρίζει ο κ. Μπέος.

Καιρός είναι να μάθουμε όχι μόνο τι ακριβώς είπε ο Μπέος, αλλά πρέπει να μάθουμε και σε ποιον τα λέει. Ας βγουν οι κ.κ. Τεροβίτσας, Μπριάκος, Γιαννόπουλος που συμμετέχουν στην ΚΕΔ- εφόσον τους προκαλεί ο κ. Μπέος- να δηλώσουν αν τους έχει εκβιάσει ή τους έχει υποδείξει να ορίσουν συγκεκριμένους διαιτητές σε συγκεκριμένα ματς.

Ο κ. Κούγιας που πήρε να πρωτοβουλία να δώσει συγκεκριμένο περιεχόμενο κασετών στον αέρα, ας πει καθαρά ποιος του τις έδωσε. Ειδικά από τη στιγμή που δηλώνει ότι είναι παράγοντας αδιαμφισβήτητου κύρους και ήθους. Καλό είναι, επίσης, να μάθουμε ποιος είναι αυτός που έσβησε τη φωνή του συνομιλητή του Αχιλλέα Μπέου.

Χρήσιμο είναι να αρθεί το απόρρητο των συνδιαλέξεων που προτείνει ο Αχιλλέας Μπέος για να μάθουμε ποιοι συνομίλησαν με τον κ. Δαλούκα και τι του είπαν.

Απαραίτητο είναι να παραδοθούν στην εισαγγελία όλες οι κασέτες. Ο κ. Πατέρας έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις καταγγελίες του Μπέου. Εχει, όμως, την υποχρέωση να απαντήσει στις αιτιάσεις του κ. Κούγια ότι αν και άκουσε μαζί τους τις κασέτες δεν προχώρησε σε κάποιες ενέργειες. Ή αν δεν τις άκουσε να διαψεύσει τον κ. Κούγια.

Το «τετράγωνο» των πρωταγωνιστών αυτής της υπόθεσης γίνεται τρίγωνο του οποίου τις γωνίες αποτελούν οι κ.κ. Κούγιας, Μπέος και Πατέρας. Απουσιάζει αφού δεν αναφέρεται από κανέναν για κάτι επιλήψιμο ο κ. Μαρινάκης.

Καιρός είναι εκτός από την ποινική δικαιοσύνη να αναλάβει δράση η ΕΠΟ…

ΠΗΓΗ: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags