Facebook Pixel Δες το πόκερ από τα μάτια των κορυφαίων
| 2013-01-17 21:01:00

Δες το πόκερ από τα μάτια των κορυφαίων

Δες το πόκερ από τα μάτια των κορυφαίων

Θέλεις να μάθεις τι είναι το πόκερ; Δοκίμασε να μάθεις τι έχουν να πουν γι αυτό μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες πόκερ, από αυτούς που έχουν δουλέψει τόσο με το παιχνίδι ώστε να διακριθούν ανάμεσα σε χιλιάδες παίκτες.

«Όταν παίζουμε πρέπει να συνειδητοποιούμε πριν από οτιδήποτε άλλο πως βρισκόμαστε εκεί για να βγάλουμε λεφτά» έχει πει, για παράδειγμα, ο David Sklansky, ένας από τους πιο γνωστούς συγγραφείς βιβλίων για το πόκερ, αλλά και ενεργό και διακεκριμένο μέλος της online κοινότητας.

Πολλοί επίσης έχουν μιλήσει για θέματα όπως το πόσο κακό κάνει στο παιχνίδι μας ο εγωισμός. «Δεν είναι κακό οι αντίπαλοί σου να πιστεύουν πως είσαι κάτι παραπάνω από λίγο χαζός ή ότι δύσκολα μπορείς να μετρήσεις τις μάρκες σου – πόσο μάλλον να τις υπερασπιστείς». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Amarillo Slim, έναν από τους θρύλους του πόκερ και από τα πρώτα «αστέρια» του χώρου ήδη από τη δεκαετία του ’70.

Πάρε μια γεύση από τα απλά μαθήματα πόκερ που δίνουν με δυο τους λέξεις οι καλύτεροι του χώρου. Ή μάθε πόκερ διαβάζοντας άρθρα στρατηγικής!

PokerLobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags