Facebook Pixel Του το κρατάει… Μανιάτικο!
| 2010-12-29 09:16:00

Του το κρατάει… Μανιάτικο!

Του το κρατάει… Μανιάτικο!

Ο Αδαμίδης τρέχει να κλείσει τον Μανιάτη (προσφέρει ελεύθερο και τον Λεονάρντο!) για να την βγει στον Μαρινάκη. Ο sportdog παρακολουθεί στενά το θέμα.

Η ΑΕΚ ανέβασε χθες την προσφορά της στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη αποδεικνύοντας ότι θέλει να κλείσει άμεσα τη συγκεκριμένη μεταγραφή και να πετύχει μια σημαντική νίκη ουσίας, αλλά κυρίως εντυπώσεων σε βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο τα είχαν «τσουγκρίσει» στα Δ.Σ. της Λίγκας.

Η «Ένωση» αύξησε την προσφορά της σε χρήματα στα 400.000 ευρώ (τα διπλασίασε σε σχέση με την πρώτη), ενώ πρότεινε στον Πανιώνιο να της παραχωρήσει στα έμψυχα ανταλλάγματα τον Λεονάρντο ως ελεύθερο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει πρόβλημα στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου, που έτσι κι αλλιώς ήταν υπό κρίση χωρίς να πείθει όλον αυτόν τον καιρό.

Το θέμα είναι ότι οι δύο διοικήσεις τα λένε σε πολύ καλό κλίμα και δεν αποκλείεται αν η ΑΕΚ αυξήσει λίγο ακόμα την προσφορά να γίνει τελικά το «deal». Εξάλλου, η δεύτερη πρόταση της «Ένωσης» φαίνεται να ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Γεράσιμο Βεντούρη, που δεν έχει «τρελές» απαιτήσεις.

Είναι προφανές ότι οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν να κλείσουν τη μεταγραφή για να προλάβουν τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον παίκτη και έχοντας στο χέρι τους πάντα το χαρτί «Μήτρογλου» μπορεί να την κάνουν τη «δουλειά» ανά πάσα στιγμή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags