11/03/11 - 09:51

Δύο εκκρεμότητες για Μιραλάς

Το σίριαλ Κέβιν Μιραλάς μπαίνει στην τελική του ευθεία. Ο μάνατζερ του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτέ θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Τρίτη για το τελικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δύο οι εκκρεμότητες στις συζητήσεις.

Δύο εκκρεμότητες για Μιραλάς
48.793views 0shares

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου επιθετικού θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή η διαφορές είναι ελάχιστες και υπάρχει καλή διάθεση τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από αυτήν της διοίκησης.

Μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Μιραλάς, η οποία για να τεθεί σε ισχύ θα πρέπει να τακτοποιηθούν δύο εκκρεμότητες. Η πρώτη έχει να κάνει με τα χρήματα που ζητά ο παίκτης. Στον Ολυμπιακό φέρονται αποφασισμένοι να μην του χαλάσουν το χατίρι, χωρίς όμως να υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις από αυτά που είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αυξηθεί ή να διαγραφεί το από το νέο συμβόλαιο η ρήτρα μεταπώλησης του Μιραλάς. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμεί να μην υπάρξει καθόλου η ρήτρα των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ ή να αυξηθεί στα 6 εκατ. ευρώ μίνιμουμ.

Η δεύτερη εκκρεμότητα έχει να κάνει με το ποσό που θα πάρει ο Ενροτέ, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει αύξηση αναλογική με αυτήν του πελάτη του. Πάντως, στον Ολυμπιακό έχουν «κλοτσήσει», αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία.

Πηγή: gazzetta.gr