Facebook Pixel Ένας, αλλά λέων…
| 2011-03-11 10:04:00

Ένας, αλλά λέων…

Ένας, αλλά λέων…

Εξώφυλλο στο τρέχον τεύχος του «Nitro» είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, μόλις ο τρίτος άντρας στην 15χρονη πορεία του περιοδικού! «Στην Ελλάδα νιώθω σπουδαίος».

Ο τίτλος που συνοδεύει το εξώφυλλο είναι «Τζιμπρίλ Σισέ: Το λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ» και στο εσωτερικό υπάρχουν φωτογραφίες του Γάλλου φορ, αλλά και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία αναφέρεται στην καριέρα του, τη ζωή του, ακόμα και την επιλογή του να φορέσει φούστα στα βραβεία του «Status».

«Ποτέ δεν ένιωσα τόσο σπουδαίος όσο ένιωσα στην Ελλάδα. Ισως στην Γαλλία, όταν άρχισε να φτιάχνεται το όνομα μου, αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται εδώ.

Υπάρχει κόσμος που με πλησιάζει και μου λέει: “Είμαι Ολυμπιακός ή ΑΕΚ, αλλά παραδέχομαι ότι είσαι καλός παίκτης”», σχολιάζει μεταξύ άλλων ο 29χρονος φορ, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο τονίζει για τις στιλιστικές του επιλογές:

«Άρχισα να φοράω τα ρούχα του μεγάλου μου αδερφού και να προσπαθώ να ξεχωρίζω. Πήρα κι από τον πατέρα μου. Ξέρεις, οι άντρες από την Αφρική ντύνονται πολύ φανταχτερά».

Αναφορά υπάρχει και στη γυναίκεια μόδας, αλλά και στην… πουριτανή (τουλάχιστον στο ντύσιμο) σύζυγός του: «Η Τζουντ με ρωτάει αν της πηγαίνει αυτό που φοράει ή τι θα της πρότεινα. Έχω άποψη για τη γυναικεία μόδα και ξεχωρίζω τις δημιουργίες των Balmain, Alexander McQueen και Louis Vuitton.

Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν στη γυναικεία μόδα, τα οποία δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η γυναίκα μου. Της αρέσει το απλό και κλασικό ντύσιμο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags