Facebook Pixel Βρέθηκε λύση!
| 2011-03-11 10:11:00

Βρέθηκε λύση!

Βρέθηκε λύση!

Η επιθυμία του Γιάννη Βαρδινογιάννη για Δ.Σ. «εδώ και τώρα» βρήκε ανταπόκριση από την πλειοψηφία των μετόχων.

Από τις επαφές που είχε ο Δημήτρης Γόντικας βγήκε το συμπέρασμα ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 29 ή τις 30 Μαρτίου προκειμένου να είναι άπαντες (πλην Βγενόπουλου) παρόντες.

Το πρόβλημα που υπήρχε αφορούσε κυρίως την παρουσία του Νικόλα Πατέρα, που ήταν αδύνατη σε περίπτωση που το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γινόταν εντός των προσεχών ημερών, καθώς ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος του Παναθηναϊκού είχε κανονίσει ταξίδι στο εξωτερικό προκειμένου να διευθετήσει επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ετσι αναζητήθηκε ημερομηνία κατά την οποία ο Πατέρας θα είναι στη χώρα μας και ταυτόχρονα θα μπορούσαν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (με εξαίρεση τον Ανδρέα Βγενόπουλο, που έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του με την πρόσφατη επιστολή που απέστειλε και ανέφερε ότι δεν θα δώσει το "παρών" αλλά θα συμφωνήσει σε ό,τι αποφασιστεί) να βρεθούν στο καθοριστικό ΔΣ του συλλόγου.

Οπως αναφέραμε και χθες, ωστόσο, το χάσμα που υπάρχει αναφορικά με τις διαθέσεις των μετόχων για τα ποσοστά που αναλογούν και τα χρήματα που πρέπει να δοθούν από καθεμία... τσέπη, εξακολουθεί να υφίσταται και θα πρέπει να έχουν αλλάξει πολλά από τα υπάρχοντα δεδομένα μέχρι το τέλος Μαρτίου προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική λύση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags