11/03/11 - 10:22

Μία ώρα αρχύτερα…

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Λόρενς Έμπεν, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και οι «πράσινοι» λένε ότι θα παραμείνει για όσo χρειαστεί. Μήπως δεν επιστρέψει καθόλου, δηλαδή…

Μία ώρα αρχύτερα…
22.093views 0shares

Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας του Ολλανδού γυμναστή υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και ο ίδιος θέλησε να βρεθεί δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Την περασμένη Κυριακή έφυγε από την Ελλάδα, αλλά εδώ που τα λέμε δεν το κατάλαβε και κανένας.

Όπως έχει ξαναγράψει ο σκύλος, ο Έμπεν βρίσκεται στο περιθώριο στην Παιανία και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο Φερέιρα εκτιμάει τις ικανότητές του και δεν θέλει να υποσκελίσει τη δουλειά του, το τιμ του Πορτογάλου τεχνικού όμως είναι κομπλέ και δεν χωράει ο Έμπεν. Με άλλα λόγια στον Παναθηναϊκό είναι ικανοποιημένοι από τον Ολλανδό, αλλά η συνεργασία τους θα λήξει όπως και να έχει στο τέλος της σεζόν.

Για αυτό και δεν τέθηκε κανένα θέμα με την αναχώρησή του από την Ελλάδα και το διάστημα της παραμονής του στην πατρίδα του, παρότι βρισκόμαστε πέντε στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα πρέπει να προετοιμάζεται σιγά-σιγά και για τη μάχη των πλέι οφ.