Facebook Pixel Γέιχο και τα μυαλά στο μίξερ... (BINTEO)
| 2011-03-11 11:35:00

Γέιχο και τα μυαλά στο μίξερ... (BINTEO)

Γέιχο και τα μυαλά στο μίξερ... (BINTEO)

Τον Άλεξ Γέιχο πρότεινε Ισπανός μάνατζερ στον Ολυμπιακό και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι φορ "κίλερ" και στα... πόδια του σφάζονται πάνω από τρία κλαμπ της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όπως μεταφέρθηκε στους Πειραιώτες, ο 28χρονος σκόρερ της Γρανάδα είναι τοπ κλας περίπτωση και μπορούν να τον αποκτήσουν... κοψοχρονιάς, δίνοντας μονάχα (!!!) 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που πονηρεύονται και δεν πιστεύουν όσα ακούνε τα αυτάκια τους από μανατζαραίους. Ρώτησαν, έμαθαν και διαπίστωσαν ότι ναι μεν είναι μια καλή περίπτωση γκολτζή που έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να σταθεί σε ένα καλό επίπεδο, όμως τόσα χρόνια βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Ενδεικτικό της ανυπαρξίας του μέχρι την έναρξη της σεζόν 2010-2011, ήταν το γεγονός ότι αρχές Γενάρη 2007 ανήκε στην Χέρεθ και την τελευταία τετραετία έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα των Λεβάντε, Ράσινγκ Σανταντέρ, Αλμπαθέτε, Ουντινέζε και πλέον Γρανάδα. Δηλαδή έξι ομάδες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τυχαίο; Δε νομίζουμε. Λένε ότι είναι καλό παιδί, αλλά του αρέσει πολύ να βγαίνει από το σπίτι του. Όχι το βράδυ. Είπε κανείς κάτι τέτοιο; Να πηγαίνει για ψώνια ντε...

Αν ο Ολυμπιακός περιμένει με Γέιχο και Ουρτάδο, να κάνει πορειές τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε φέξε μου και γλίστρησα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags