Facebook Pixel «Θα μιλήσω και εγώ… »
| 2011-03-11 12:13:00

«Θα μιλήσω και εγώ… »

«Θα μιλήσω και εγώ… »

Δέσμευση του Νικόλα Πατέρα, μέσω δηλώσεών του, ότι θα μιλήσει για να μάθουν όλοι τι ακριβώς συμβαίνει, όταν πάει στον εισαγγελέα και η υπόθεση πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σχολίασε μία ακόμα φορά ότι δεν είναι δυνατόν να είναι αυτός ο συνομιλητής του Μπέου στην κασέτα, λόγω του ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μιλάει με κάποιον και του εξηγεί ότι «στήνει» αγώνα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο "Έθνος":

Κύριε Πατέρα, προβήκατε σε γραπτή δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς του κυρίου Μπέου. Ποια είναι η άποψή σας για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο 24ωρο;

«Τη συγκεκριμένη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω και να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά είναι πως δεν είναι δυνατόν εγώ ο Νικόλας Πατέρας να έχω απέναντί μου, συνομιλητή μου, έναν άνθρωπο όπως ο Μπέος, ο οποίος έχει έρθει να μου περιγράψει πως επιχείρησε να "στήσει" έναν αγώνα (σ.σ. Αρης - Παναθηναϊκός) εναντίον της ομάδας μου, σε παιχνίδι του πρωταθλήματος και εγώ να κάθομαι να τον ακούω, χωρίς να τον έχω πετάξει έξω από το γραφείο μου και κυρίως χωρίς να τον έχω καταγγείλει στον εισαγγελέα».

Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη ιστορία;

«Αφού πάω στον εισαγγελέα και η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, μετά θα βγω και θα μιλήσω, για να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που ζητώ είναι τα μέσα ενημέρωσης να αντιμετωπίσουν με αντικειμενικότητα και σεβασμό το όλο θέμα. Τίποτα άλλο!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags