Facebook Pixel Τελικά τον τιμώρησε!
| 2011-03-11 14:14:00

Τελικά τον τιμώρησε!

Τελικά τον τιμώρησε!

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Σίντνεϊ Γκοβού, στέλνοντάς του μήνυμα για την αντίδρασή στο «AEL FC Arena». Εκτός και ο «Μπουμ»…

Ο Γάλλος χαφ είχε δείξει τη δυσαρέσκειά του όταν είδε τον αριθμό του στον πίνακα της αλλαγής, στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Λάρισας και ο Πορτογάλος προπονητής δεν το άφησε να περάσει απαρατήρητο.

Με αυτή του την κίνηση ουσιαστικά τον τιμωρεί σιωπηρά, κάτι για το οποίο ο σκύλος σας είχε ενημερώσει από το πρωί αφού ο 64χρονος προπονητής δεν τον δοκίμασε με τους βασικούς στη χθεσινή προπόνηση.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Μπουμσόνγκ, καθώς παρότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του έχει χάσει πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα, λόγω και των ελλείψεων στις θέσεις των χαφ, στην αποστολή βρίσκεται ο Μαυρίας.

Οι Πλεσί και Καρνέζης σήμερα προπονήθηκαν ατομικά, ενώ οι Λέτο, Μπουμσόνγκ και Γκαρσία ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Γκοβού, Καρνέζης, Πλεσί καθώς και ο τιμωρημένος Λέτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags