Facebook Pixel «Δεν σκέφτομαι αν θα μείνω»
| 2011-03-11 14:24:00

«Δεν σκέφτομαι αν θα μείνω»

«Δεν σκέφτομαι αν θα μείνω»

Δεν θέλει να σκέφτεται τι θα κάνει το καλοκαίρι ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξή του στο "Nitro". Αν και δείχνει να... ψήνεται σιγά-σιγά για την παραμονή του...

Κάποιες από τις απαντήσεις του Σισέ:

Για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα:

«Είναι μία απόφαση την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο. Κουράστηκα να μιλάω γι' αυτήν. Είναι δύσκολο να βλέπως τους φιλάθλους μας να ανησυχούν και να με ρωτάνε συνεχώς ''τι θα κάνεις;''. Θα δούμε το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου. Νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά δε ξέρω τι θα κάνω. Θα δούμε».

Για το αν νιώθει... μισητός:

«Όχι. Ίσως να με μισούν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Όταν μπήκε ο κόσμος εκεινή τη στιγμή το μόνο που θες είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μετά έρχονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Ένιωσα διάφορα πράγματα. Θλίψη, απογοήτευση, εκνευρισμό. Φαντάσου κάποιος από αυτούς να είχε ένα κατσαβίδι ή μαχαίρι. Τι κάνεις τότε. Κάτι τραγικό θα μπορούσε να συμβεί».

Για το αν ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα του:

«Ναι. Ποτέ ξανά δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Για εμένα το θέμα έχει τελειώσει. Προχώρησα. Είναι ώρα να συνεχίσω να σκοράρω και να δούμε τι θα γίνει».

Για το παρόμοιο περιστατικό στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Ήταν ακριβώς το ίδιο. Οι οπαδοί ήταν τσαντισμένοι μαζί μας. Ήταν η ίδια κατάσταση, απλώς ξέρεις ότι οι οπαδοί δεν θα κάνουν κάτι χαζό στους παίκτες μας. Σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός όταν είσαι οπαδός μερικές φορές δεν ξέρεις τι να κάνεις».

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι:

«Κάποιες αποφάσεις διαιτητών δεν μπορώ να τις καταλάβω. Δεν νιώθω ότι με έκλεψαν επειδή θέλω να πιστεύω ότι μιλάμε για καθαρό παιχνίδι κι ένα καθαρό σύστημα διαιτησίας. Απλώς νιώθω πως υπήρξαμε θύματα μεγάλων λαθών που μας κόστισαν βαθμούς.

Έχουμε καλύτερη ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό κάναμε βλακώδη λάθη. Και σε αυτά δε βάζω το ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέτοια μπορεί να συμβούν. Όμως ισοπαλίες με Λάρισα στο ΟΑΚΑ ή Πανιώνιο ήταν λάθη. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής αυτά τα ματς πρεπει να τα κερδίζεις. Όπως κάναμε και πέρσι. Δεν είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που άλλαηξε την κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags