Facebook Pixel «Κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις»
| 2011-03-11 14:46:00

«Κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις»

«Κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις»

Στην αποχώρησή του από την ενεργό δράση αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, σχολιάζοντας ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Ο Αργεντινός βρίσκεται στη Σαραγόσα, όπου και θα τιμηθεί από την τοπική-ομώνυμη ομάδα για την προσφορά του σε αυτή και σχολίασε σχετικά:

«Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Τη μια Κυριακή έπαιζα μπάλα και την επόμενη έπρεπε να ακολουθήσω μία ειδική θεραπεία. Κάποιοι αναφέρονται στην κατάστασή μου σαν δράμα και μιλούν για ένα μεγάλο κενό.

Σίγουρα το ποδόσφαιρο σου δίνει πολλά, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησα από αυτό εγώ σκέφτομαι όλα όσα μου πρόσφερε και όχι αυτά που έχασα. Έκανα καριέρα για 13 χρόνια. Η ζωή συνεχίζεται. Ούτως ή άλλως η δική μου ζωή θα συνεχίσει να κινείται γύρω από το ποδόσφαιρο.

Ήδη με δύο φίλους μου έχουμε δημιουργήσει μία εταιρεία που μανατζάρει παίκτες και διοργανώνει αγώνες».

Για την επιστροφή του στη Σαραγόσα: «Η Σαραγόσα είναι ιδιαίτερη για μένα. Η πόλη και η ομάδα μού πρόσφεραν πολλά, πέρασα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια εδώ και έκανα φίλους. Η επιστροφή μου στο «Ρομαρέδα» θα είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό και ανυπομονώ να παρουσιάσω τη βιογραφία. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο το βιβλίο. Η Σαραγόσα είναι η πρώτη ομάδα που με τιμά και με αποχαιρετά με αυτόν τον τρόπο. Θα έρθουν πολλοί φίλοι να δουν αυτό το αντίο, αυτή την τιμή που θα μου γίνει.

Χαίρομαι πολύ που θα κάνω τη σέντρα σε αυτό το γήπεδο, από το οποίο κρατώ τις καλύτερες αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Σαραγόσα για αυτά που περάσαμε μαζί. Από την ώρα που επέστρεψα στην πόλη, με συναντούν και με θυμούνται, μου δίνουν κουράγιο. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποχωρήσεις από το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags