Facebook Pixel «Η μπάλα σε Τζίγγερ και Σισέ»
| 2011-03-11 14:54:00

«Η μπάλα σε Τζίγγερ και Σισέ»

«Η μπάλα σε Τζίγγερ και Σισέ»

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει στο blog του για το επικείμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και για την απόφαση του Φερέιρα να χρησιμοποιήσει μαζί τους Σισέ-Πετρόπουλο στην επίθεση...

* Δεν ξέρω αν το πρόσεξαν πολλοί, αλλά ο Βγενόπουλος δεν δεσμεύτηκε για την καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στο 11% των μετοχών, που είναι το ποσοστό του. Δεν ξέρω τις προθέσεις του, αλλά περιθώρια για παιχνίδια δεν έχει μεγάλα. Εξυπνος άνθρωπος είναι, προφανώς έχει αντιληφθεί ότι η άποψη της πλειονότητας των φίλων του Παναθηναϊκού που τόσο πολύ υπολογίζει, δεν είναι και η καλύτερη για εκείνον εδώ και αρκετούς μήνες.

* Δεδομένου, λοιπόν, ότι από την πλευρά του Βγενόπουλου δεν έχει ξεκαθαριστεί η συμμετοχή σε χρήμα (αν και τελικά πιστεύω ότι θα βάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 11% για να μην μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει και γι' αυτό), αν θεωρήσουμε σίγουρο ότι ο Πατέρας και οι Γιαννακόπουλοι βάλουν το ποσοστό τους (από 5%), και ότι οι περισσότεροι μικρομέτοχοι θα κάνουν το ίδιο, πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

* Όχι για το αν θα λειτουργήσει ως εκπρόσωπος του 30% και όχι του 54,7%. Αυτό θεωρείται δεδομένο. Αλλά αν έχει κάτι να πει για το αιωρούμενο 25% που δωρίζει, αλλά δεν έχει βρεθεί κάποιος να το πάρει. Αν η αύξηση του Μ.Κ. είναι 15 εκατ. ευρώ, αυτό το «ορφανό» 25% μεταφράζεται σε 4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags