Facebook Pixel «Πώς να μην παίξω καλά στη θέση μου;» (ΦΩΤΟ)
| 2011-03-11 15:07:00

«Πώς να μην παίξω καλά στη θέση μου;» (ΦΩΤΟ)

«Πώς να μην παίξω καλά στη θέση μου;» (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμα φορά ο Νάτσο Σκόκο σχολίασε ότι η θέση του είναι αυτή που αγωνίστηκε εναντίον του ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της βράβευσής του ως ΜVP της 25ης αγωνιστικής.

"Υπάρχουν γκολ μεγάλης σημασίας και καλά παιχνίδια. Ωραία γκολ ήταν αυτά στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη", σχολίασε για τα γκολ που του έχουν μείνει χαραγμένα.

Για το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ: "Το να κερδίζεις είναι πολύ θετικό και πολύ περισσότερο όταν παίζεις με ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία και διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικό με αυτό του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα και γι' αυτό σκεφτόμαστε το αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα".

Για το επόμενο ματς με την Καβάλα: "Η Καβάλα έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα, στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, ενώ εκτός έδρας έχει πάρει σημαντικούς βαθμούς, όπως η νίκη στην Τούμπα".

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: "Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και ο παίκτης παίζει εκεί που του λέει ο προπονητής. Σίγουρα μπορώ να παίξω καλύτερα και πιο άνετα στη θέση που αγωνίστηκα προχθές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags