11/03/11 - 18:57

«Δεν θα μπούμε στον βούρκο. Θα τους βγάλουμε…»

Σε… εγρήγορση βρίσκεται η Πολιτεία μετά το σκάνδαλο με τις κασέτες. Λίγες ώρες μετά την επιστολή Μπιτσαξή, υπήρξε δήλωση και από τον Παύλο Γερουλάνο.

«Δεν θα μπούμε στον βούρκο. Θα τους βγάλουμε…»
42.791views 0shares

Ο Υπουργός Πολιτισμού αναφέρει πως Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως στόχος τους δεν είναι να… βάλουν την ταφόπλακα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γερουλάνου:

«Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό, ώστε να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το λάκκο που βρίσκεται, ενώ οι όποιες ενέργειές μας θα είναι συνυφασμένες με την ΕΠΟ. Αυτό το οποίο επείγει είναι να αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν και να γνωρίζει ο ελληνικός λαός κάθε λεπτομέρεια για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, είτε μιλάμε για βία, είτε για διαφθορά.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο σκάβει από μόνο του το λάκκο με τη βία και τη διαφθορά. Δική μας δουλειά δεν είναι να βάλουμε την ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο, αλλά να το βγάλουμε από το σημείο όπου βρίσκεται.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, ξεκινώντας από τη χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου. Οι όποιες ενέργειές μας θα είναι συνυφασμένες με την ΕΠΟ. Ο ρόλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι κομβικός. Την στηρίζουμε και την παροτρύνουμε για να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Στηρίζουμε απολύτως την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εάν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, η Πολιτεία θα διακόψει τη χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου. Εμείς δεν πρέπει να μπούμε στον βούρκο, αλλά να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγει από αυτόν».