Facebook Pixel Τον ρίχνει στη μάχη με Ολυμπιακό!
| 2011-03-11 18:55:00

Τον ρίχνει στη μάχη με Ολυμπιακό!

Τον ρίχνει στη μάχη με Ολυμπιακό!

Την ενδεκάδα που θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μάκης Χάβος, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται σκέφτεται να ξεκινήσει τον Βιεϊρίνια βασικό!

Ο Πορτογάλος που επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, έβγαλε όλα τα τεστ, έδειξε ότι είναι πανέτοιμος και μάλιστα ήταν μεταξύ των παικτών που δοκίμασε ο Μάκης Χάβος για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Τι και αν έλειψε 12 ημέρες, ο Χάβος δείχνει ότι στηρίζεται στον Βιεϊρίνια γι’ αυτό και θα τον ρίξει στη μάχη την Κυριακή!

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Έλληνας τεχνικός, ο Κρέσιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση ο Τσιρίλο με τον Κοντρέρας και στα άκρα, ο Έτο δεξιά και ο Σαβίνι αριστερά.

Ανασταλτικά χαφ θα είναι ο Γκαρσία με τον Βιτόλο με τον Ίβιτς περιφερειακό μέσο. Στις πτέρυγες θα παίξει αριστερά ο Βιεϊρίνια και ο Σαλπιγγίδης δεξιά, ενώ ο μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Χάβος ξεκούρασε σήμερα τους Σαλπιγγίδη, Λίνο και Σνάουτσνερ. Ειδικά ο Σάλπι το χρειαζόταν, αφού είναι ο πιο επιβαρυμένος παίκτης του ΠΑΟΚ, με πολλά ματς στα πόδια του…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags