Facebook Pixel Σπανούλης για όλα!
| 2011-03-12 09:06:00

Σπανούλης για όλα!

Σπανούλης για όλα!

Σε όλους και όλα αναφέρθηκε ο Σπανούλης σε δηλώσεις του: Γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στον Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον Τεόντοσιτς, τον Ίβκοβιτς, τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού κ.α.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στον "Γαύρο":

* «Δεν πουλάω οπαδιλίκι, φαίνονται αυτοί που ματώνουν τη φανέλα. Σέβομαι τη φανέλα που φοράω και δίνω τα πάντα για αυτήν. Ακόμα και στην προπόνηση δίνω και την ψυχή μου. Ο κόσμος με αγκάλιασε αμέσως και εγώ σαν Βασίλης είμαι τύπος που ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο την αγάπη και το σεβασμό που του δείχνουν»

* «Θέλω να δημιουργώ υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνω. Ο Ολυμπιακός για μένα ήταν ένα μεγάλο κίνητρο»

* «Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό»

* «Για την υποδοχή στο ΟΑΚΑ; Δεν είχα πρόβλημα. Δεν με ενοχλεί να με γιουχάρει κάποιος και να με βρίζει. Αγαπάει την ομάδα του και το κατανοώ αυτό. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι οι περισσότεροι καταπίνουν αυτά που θέλει να τους περάσει η ομάδα. Ευτυχώς που υπάρχουν και υγιείς φίλαθλοι που με ευχαριστούν για όσα προσέφερα εκεί».

* «Εδώ και καιρό μένω με τον Μίλος. Ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα και τα βρίσκουμε σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο μπάσκετ. Με τον Μίλος έχω μια απίστευτη σχέση. Φυσικά και με τους Έλληνες διεθνείς γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε άριστες σχέσεις όπως και όλα τα άλλα παιδιά στον Ολυμπιακό».

* «Ο Παναθηναϊκός δεν με κάλυπτε ως άνθρωπο, είχα κουραστεί αρκετά και δεν είχα κίνητρο. Ήθελα κάτι καινούργιο στη ζωή μου».

* «Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, και δύο εξαιρετικούς προέδρους που μου έδειχναν σε καθημερινή βάση το πόσο πολύ με ήθελαν».

* «Ο Ομπράντοβιτς μου είχε πει ότι με ήθελε, εγώ του απάντησα ότι ‘θα δούμε’, αλλά μόλις έκλεισε ο Ιβκοβιτς έκλεισα κι εγώ και από τότε δεν ξαναήρθαμε σε επαφή. Ο Ιβκοβιτς έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου. Ήξερα πλέον ότι πήγαινα σε μία ομάδα με υγιή διοίκηση και έναν καλό και σοβαρό προπονητή».

* «Ο μάνατζέρ μου είχε μιλήσει και με Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, αλλά εγώ ήθελα να μείνω στην Ελλάδα γιατί μου αρέσει ο τρόπος ζωής και πλέον έχω οικογένεια».

* Με «χάλασε» πάρα πολύ που δεν έγινε ο τελικός του μπάσκετ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού έγινε ο ημιτελικός στο βόλεϊ, δεν έγινε το αντίστοιχο παιχνίδι στο μπάσκετ…

* Αν διεξαγόταν κανονικά ο τελικός ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο προβάδισμα κατά τη γνώμη μου. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και σε άριστη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Το κύπελλο είναι ένα παιχνίδι ετοιμότητας των δύο ομάδων. Έχεις παίξει παιχνίδι για το Τοπ 16, είσαι κουρασμένος και καλείσαι να παίξεις και άλλον έναν τελικό. Μπορείς να το πάρεις; Εκεί είναι η μαγκιά.

* «Και βέβαια με ενοχλεί που το ΣΕΦ δεν είναι γεμάτο. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός, η ομάδα είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα, είναι πρώτη και αήττητη στην Ελλάδα και έχει νικήσει τον μεγάλο του αντίπαλο μέσα στην έδρα του και παίζουμε αρκετά ικανοποιητικό μπάσκετ. Δεν βρίσκω τον λόγο λοιπόν να μην έχει κόσμο το γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο σου δεν μπορείς να κάνει τίποτα».

* «Για τον Ίβκοβιτς το μεγαλύτερο προτέρημά του είναι ότι είναι υπερβολικά δίκαιος, ανεξάρτητα με το όνομα που γράφει η φανέλα. Για τις μπασκετικές του γνώσεις νομίζω ότι είναι αστείο να αναφερθώ. Για τις διαφορές του με τον Ομπράντοβιτς νομίζω ότι δεν είναι σωστό να μιλήσω γι’αυτό».

* «Η ψυχολογία και η νοοτροπία του νικητή στα κρίσιμα σημεία των αγώνων νομίζω ότι είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει τίτλους τα τελευταία χρόνια».

* «Η τετράδα του Final Four πιστεύω ότι θα είναι: Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Ρεάλ».

* «Είμαι υπέρ της μετακίνησης στο Ελληνικό, αλλά γήπεδο φόβητρο είναι μόνο το γεμάτο γήπεδο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags