Facebook Pixel Τι καψούρα είναι αυτή;
| 2011-03-12 09:12:00

Τι καψούρα είναι αυτή;

Τι καψούρα είναι αυτή;

Δεν ξέρουμε αν το "παίζει" ΑΕΚτσής ο Μπλάνκο, δείχνει όμως ότι θέλει σαν τρελός να συνεχίσει στην "Ένωση" την καριέρα του, αφού αρνήθηκε πρόταση 800 χιλ. ευρώ από τη Λοκομοτίβ Μόσχας...

Όπως αποκαλύπτει η ρωσική εφημερίδα «Sport Express», οι άνθρωποι της Λοκομοτίβ είχαν προσεγγίσει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, στη Ρωσία, τους "κιτρινόμαυρους" και τους πρόσφεραν 750 χιλ. για τον "Ζορό".

Ποσό που η διοίκηση αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, αν και η πρόταση έφτασε μόλις μία εβδομάδα μετά την κατάθεση της πρότασης ανανεώσης της ΑΕΚ προς τον παίκτη! Ο Αργεντινός, πάντως, εξέφρασε την αντίθεσή του και δεν θέλησε να πάρει μεταγραφή, παρότι του έδιναν περισσότερο από 800 χιλ. τον χρόνο, για τριετές συμβόλαιο!

Τα ρεπορτάζ από τη Ρωσία, πάντως, αναφέρουν ότι με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο σύλλογος της Μόσχας θα επιστρέψει για τον Μπλάνκο...

Ίσως η συγκεκριμένη είδηση, πάντως, να εξηγεί ως έναν βαθμό για ποιον λόγο η πλευρά του παίκτη έχει... μουλαρώσει και δεν απαντάει στην πρόταση της "Ένωσης", νιώθωντας ίσως προσβεβλημένη από τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags