Facebook Pixel Παραίτηση-βόμβα Καζάζη!
Άλλα Σπορ
| 2011-03-12 10:30:00

Παραίτηση-βόμβα Καζάζη!

Παραίτηση-βόμβα Καζάζη!

Ο αγώνας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο τελευταίος στον πάγκο του «τριφυλλιού» για τον Στέλιο Καζάζη. Ο έμπειρος προπονητής ενημέρωσε τους παίκτες ότι παραιτείται!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο σαββατιάτικος αγώνας των «πρασίνων» με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα είναι ο τελευταίος του Στέλιου Καζάζη στον πάγκο της ομάδας.

Μπορεί μετά τις ήττες και τις κάκιστες εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό για το Κύπελλο και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, να υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή τηςομάδας, στην οποία στηρίχθηκε ο έμπειρος τεχνικός, τονίζοντάς του πως θα πρέπει οι «πράσινοι» να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια, ωστόσο αυτή η στήριξη δεν ήταν ικανή να τον κρατήσει.

Ο Καζάζης υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση, λέγοντας πως η αναμέτρηση με τον Εθνικό θα είναι η τελευταία γι’ αυτόν. Μάλιστα την απόφασή του αυτή γνωστοποίησε και στους παίκτες στην χθεσινή προπόνηση, δείχνοντας πως είναι οριστική.

Θα μείνει αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης

Από την διοίκηση παρότι δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν το γεγονός, προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, δείχνοντάς του το πόσο τον στηρίζουν, χωρίς όμως να καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη. Αυτό όμως που ξεκαθάρισαν είναι πως αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης, δεν πρόκειται να κάνουν δεκτή την παραίτησή του.

Το σίγουρο είναι πως πλέον οι «πράσινοι» από το Σάββατο θα αρχίσουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Στέλιου Καζάζη, εκτός και αν υπάρξει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags