Facebook Pixel «Χτύπημα» στη φιέστα
| 2011-03-12 13:04:00

«Χτύπημα» στη φιέστα

«Χτύπημα» στη φιέστα

Ξαφνικά, λοιπόν, σαν από θαύμα, κινητοποιείται ολόκληρη η Ελλάδα για να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο. «Κάθαρση ή ξεκαθάρισμα από αυτούς που χάλασαν την πιάτσα;» είναι ένα ερώτημα.

Αυτή εδώ η ιστοσελίδα είναι από τα πρώτα Μέσα Ενημέρωσης που εντόπισε τις προθέσεις των δευτερότριτων να κόψουν πόντους από την πανάξια κούπα του πρωταθλητή που θα σηκώσει ο ισόβιος κατακτητής της κορυφής, Ολυμπιακός. Αναμοχλεύστε και ψάξτε τα blogs του έγκριτου Μανώλη Γαβαθιώτη και θα καταλάβετε. Θα θυμηθείτε ποιοι τα έλεγαν και από πότε.

Η όλη υπόθεση και ποιοι τελικά την έστησαν, μοιάζει σαν το… παιδικό ερώτημα (για όποιους το θυμούνται) «τα παιδιά του Ζεβεδαίου, ποιον είχανε πατέρα;». H αρχή του «πράσινου» κακού έγινε στη δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Βύντρα, αεράκι, Δαλούκας, πέναλτι και γκολ.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το «Κλ. Βικελίδης» και το μήνυμα το πήραμε όλοι από νωρίς. Όπως το παίρνουμε και τώρα. Ο Μαρινάκης πέτυχε με την πρώτη, ο μοναδικός που το καταφέρνει μετά τον μεγάλο Νταϊφά, και αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Μερικοί δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια, ειδικότερα από τη στιγμή που τους ξέβρασε όχι μόνο η ίδια η κοινωνία του ποδοσφαίρου, αλλά η ίδια τους η ομάδα! Γι’ αυτό, μιας και έχουν τα κατάλληλα τεχνικά μέσα, όπως λέγεται, ακούγεται και ειπώθηκε δημοσίως και με κάθε επισημότητα, τα δίνουν όλα μήπως καταφέρουν και γυρίσει κανένα κεφάλι και προς τη δική τους μεριά.

Το χειρότερο δε, είναι ότι οι πατερούληδες με τις γνωστές Σταλινικές μεθόδους τους που πήραν νταμπλ, δεν έχουν το σθένος να βγουν και να πουν την αλήθεια. Δύο από τους άμεσα εμπλεκόμενους, Κούγιας και Μπέος, ξεστόμισαν όνομα. Τι περιμένει η Δικαιοσύνη για να μπουκάρει; Μήπως να εμφανιστεί και dvd μετά τις επίμαχες κασέτες; Διότι κι απ’ αυτό έχω μάθει ότι διαθέτει το μαγαζί.

Μου είπε ένα πουλάκι, πέριξ του διάσημου και πανάκριβου δρόμου της Αθήνας, ότι στο χώρο των συναντήσεων και των ραντεβού που κλείνονταν οι συμφωνίες, δεν υπάρχουν μόνο μικρόφωνα, αλλά και κάμερες. Τύφλα να ‘χει ο «μυστικός» Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο “Meet the Focker’s”.

Το +13 πονάει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το νουμεράκι είναι δικό τους «σύμβολο», όχι δικό μας. Και πονάει περισσότερο. Γι’ αυτό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα «ησυχάσει» από αυτή την ιστορία. Από τον σχεδιασμένο –θα δείξει πόσο μελετημένο- πόλεμο, δηλαδή, σε μια χρονιά που με λίγη τύχη παραπάνω δεν θα άφηνε τίποτα στο διάβα του.

Ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που θεωρούν σίγουρο ένα χτύπημα τις ημέρες που όλοι μας θα γιορτάζουμε. Τις ημέρες πριν από τη φιέστα, στις 20 του μήνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν τους αδικεί κανείς. Δεν είναι λίγο πράγμα να χάνεις το πρωτάθλημα με κάτω τα χέρια, με τόση διαφορά από έναν απλά καλό Ολυμπιακό.

Η «αντίδραση» που πληροφορούμαστε ότι θα υπάρξει από την απέναντι «δεν ξέρω να χάνω» πλευρά, θα είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα και στόχο θα έχει να ρίξει σκιά στο… γύρο θριάμβου, που θα ακολουθήσει το 90λεπτο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τώρα, το κατά πόσο αυτή η επίθεση θα είναι αρκετή να χαλάσει τη γιορτή της μισής Ελλάδας και τη διάθεση 30.000 τρελαμένων οπαδών, είναι άλλου… πατήρ Ευαγγέλιο.

ΥΓ. Απ’ ότι λέγεται, ο Νικόλας Πατέρας αναπαύεται τις μεσημεριανές ώρες. Είναι αλήθεια η φήμη που κυκλοφορεί, ότι το μεσημέρι της Πέμπτης που ο Αχιλλέας Μπέος έδινε τη συνέντευξη Τύπου, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχασε τον ύπνο του;

ΥΓ 2. Μια άλλη τρελή φήμη λέει ότι ο ιδιοκτήτης του… στούντιο (με τις κάμερες και τα μικρόφωνα που είπαμε πιο πάνω) έχει «γράψει» πρώην «Βαρδινογιαννικό» δημοσιογράφο να τον αποθεώνει και να του λέει πόσο μεγάλη προεδράρα είναι. Και το ωραίο είναι πως, αν μου τα λένε καλά, η πρώην προεδράρα έχει «δώσει» τον κόλακα σε δικό του πιστό δημοσιογράφο, έτσι για επίδειξη του λάφυρου…

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags