12/03/11 - 14:02

"Με καλεί το καθήκον!"

Στην κλήση του, στην εθνική ομάδα της Χίλης, αναφέρθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχολιάζοντας ότι αποτελεί καθήκον να εκπροσωπεί τη χώρα του.

"Με καλεί το καθήκον!"
21.319views 0shares

Οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Cooperativa”:

«Το προηγούμενο βράδυ μίλησα με τον Μαουρίσιο Πινίγια και είναι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που το άξιζε. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είχε αναγνωρίζει την ανάπτυξη του κάποιες φορές, με την απόδοσή του στην Ιταλία, ανεξάρτητα από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Ξέρουμε ότι σε περίεργες καταστάσεις, πάντα ανταποκρίνεται και πιστεύω ότι θα είναι και πάλι μία καλή επιλογή για την εθνική».

Για τον ίδιο: «Έχω κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα μου και νιώθω έτοιμος για να κάνω το καθήκον μου και να εκπροσωπήσω τη χώρα μου ξανά. Είμαι100% διαθέσιμος στην εθνική.

Είναι ωραίο να με επιλέγουν. Είχαμε επαφή με ανθρώπους της εθνικής η οποία για μένα πάντα ήταν απόλαυση. Τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μία νέα περίοδο, στα χέρια του προπονητή, Κλαούντιο Μπόργκι, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ομάδα στο ίδιο επίπεδο που την είχε ο Μαρσέλο Μπιέλσα».