Facebook Pixel Ο Μαρινάκης φεύγει, ο Πατέρας έρχεται (;)
| 2011-03-12 17:23:00

Ο Μαρινάκης φεύγει, ο Πατέρας έρχεται (;)

Ο Μαρινάκης φεύγει, ο Πατέρας έρχεται (;)

ΣΚΑΪ... βόμβα; Υπάρχει μια πληροφορία που έτσι και επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει πάταγο! Ο Μαρινάκης φαίνεται να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και τη θέση του να παίρνει ο Πατέρας!

Μέσα σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει τεράστιο ενδιαφέρον η είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας: Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr, που ασχολείται επισταμένως με τα media, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, όπου είχε ποσοστό μετοχών 20%, κάτι που είχε αφήσει ως ενδεχόμενο σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εισέρχεται στο σχήμα ο μεγάλος αντίπαλός του στα ποδοσφαιρικά (αλλά και προσωπικά), Νίκος Πατέρας και ενδεχομένως απόδειξη της πληροφορίας να αποτελεί ότι στο χθεσινό βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ υπήρχαν δύο ρεπορτάζ που αφορούσαν τον Πατέρα. Τη δωρεά προς την Ελληνική Αστυνομία 200.000 ευρώ για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, καθώς και τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Έθνος.

Μάλιστα η αποχώρηση Μαρινάκη είναι πολύ πιθανό να συνδέεται και με το γεγονός ότι ουσιαστικά ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τον θόρυβο για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, καθώς η δική του κάμερα κατέγραψε όσα δεν έδειξε η κρατική τηλεόραση, γεγονός που δεν άρεσε στον Μαρινάκη.

Επίσης είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού! Μένει τώρα να δούμε αν οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τη συγκεκριμένη πληροφορία...

Το ρεπορτάζ, πάντως, σε πρώτη φάση επιβεβαιώνεται κατά το ήμισυ. Δηλαδή κυρίως σε ό,τι αφορά την πλευρά Μαρινάκη που βρίσκεται σε κόντρα με τον μεγαλομέτοχο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο. Για τον Πατέρα οφείλουμε να πούμε ότι φαίνεται αρκετά προχωρημένο το σενάριο, διότι μέχρι τώρα δεν έχει δείξει καμία πρόθεση να εμπλακεί γερά στα Media. Χωρίς αυτό φυσικά να αποκλείει τίποτα, δεδομένου ότι ο «πόλεμος» μαίνεται σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι συμμαχίες είναι ευμετάβλητες και τα πάντα πιθανά...

Όπως και να 'χει, προσθέτει μία ακόμα διάσταση στη φοβερή κόντρα που έχει ξεσπάσει...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags