Facebook Pixel «Πείτε ότι τις έγραψε ο Βασιλαράς… »
| 2011-03-12 17:28:00

«Πείτε ότι τις έγραψε ο Βασιλαράς… »

«Πείτε ότι τις έγραψε ο Βασιλαράς… »

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για τις περιβόητες κασέτες και όσα ακούγονται σε αυτές, αλλά και για όσους αποπροσανατολίζουν κόσμο και κοσμάκη, για να βγάλουν και πάλι λάδι τους πραγματικούς ενόχους.

Το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί. Πριν από τρεις εβδομάδες κοντέψαμε να... πιστέψουμε ότι πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού πλάκωσαν στις κλοτσιές καμιά χιλιάδα Ολυμπιακούς στο Καραϊσκάκη. Ίσως κάποιοι να το πίστεψαν κιόλας, αφού αυτό τους λέγανε νύχτα και μέρα.

Αυτή τη φορά το παραμύθι είναι άλλο. Το θέμα της ιστορίας είναι, λένε διάφοροι παπαγάλοι, ποιος «έδωσε» τις κασέτες. Όχι το τι λέγεται σε αυτές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Πέρα από το γεγονός ότι προς... θλίψη φίλων και εχθρών τον Πατέρα τζάμπα τον έμπλεξαν, εγώ θα πω και κάτι ακόμη. Τις κασέτες τις ακούσατε ή χάλασε το κασετόφωνο; Έχετε καταλάβει για τι ακριβώς πράγμα μιλάμε; Και σαν... σύνολο αλλά και σαν μοντάζ, που λέει και ο Μπέος.

Διότι ακόμη κι αν για την οικονομία της κουβέντας δεχτεί κάποιος τον συγκεκριμένο ισχυρισμό (πείτε ότι τις έγραψε ο... Βασιλαράς, ρε παιδιά, αν είναι να ηρεμήσετε) αρκεί και μόνο η κάθε ατάκα ξεχωριστά για να σε κάνει να ξεράσεις. Κάθε πρόταση είναι για... ΜΕΣΑ. Κι όμως, κάποιοι συνεχίζουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Εξακολουθούν να αποπροσανατολίζουν κόσμο και κοσμάκη, για να βγάλουν και πάλι λάδι τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ενόχους. Ο Δαλούκας, πάντως, που σίγουρα όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει, μίλησε. Και λέγεται ότι είπε πολλά.

Την ίδια ώρα η αντίστροφη μέτρηση για το Δ.Σ. φτάνει στο τέλος της. Δεν είμαι απολύτως αισιόδοξος για την επόμενη μέρα, ούτε ξέρω τι ακριβώς θα αποφασιστεί. Πιστεύω πάντως ότι είναι μια καλή ευκαιρία. Για... ξεκαθάρισμα. Καθώς το μόνο βέβαιο είναι ότι έτσι δεν πάμε πουθενά. Θα βρεθούν ο ένας απέναντι από τον άλλον, θα πουν όσα έχουν να πουν και τουλάχιστον κάτι θα βγει. Ακόμη και μέσα από ένα έντονο Δ.Σ., διότι για εκεί βλέπω ότι πάει η ιστορία. Ας γίνει κι έτσι, αλλά τουλάχιστον να ηρεμήσουμε και να έχουμε επόμενη μέρα.

Για το ματς με τον Ηρακλή θα τα πούμε μετά τη λήξη του. Θα είμαι στο Καυταντζόγλειο και πιστεύω ότι αυτό που θα δούμε δεν θα έχει καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του Τριφυλλιού. Όχι πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός αν νικήσει, αλλά τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύει να χάσει το δίκιο του. Γιατί σε λίγο θα το δούμε και αυτό. Έτοιμοι είναι...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags