Facebook Pixel Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες…
| 2011-03-13 00:20:00

Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες…

Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες…

Στην φυλακή μπήκε την Παρασκευή ο Paul Di’Anno, αφού πιάστηκε να εισπράττει, χωρίς να το δικαιούται, επίδομα από το Βρετανικό κράτος για νευρολογική ζημιά στην πλάτη του που δεν του επέτρεπε να εργαστεί.
 

Ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλάκιση για παράνομη είσπραξη περίπου 80.000ευρώ του σχετικού επιδόματος, αλλά μάλλον θα εκτίσει τον μισό χρόνο του εγκλεισμού του και έπειτα θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο δικαστής που επέβαλλε την ποινή στον Di’Anno είπε πως η δημόσια εικόνα του δεν έχει σχέση με την υπόθεση και πως δε θα αντιμετώπιζε ξεχωριστή μεταχείριση. «Το πρόσωπό σας στην κοινωνία είναι άσχετο με την υπόθεση. Η απληστία σας κόστισε σε αυτή την χώρα πολλά χρήματα. Συλλέγατε αυτό το επίδομα επί πολύ καιρό και για μεγάλο πόσο.

Η καταδίκη σας πρέπει να είναι παραδειγματική. Το 2002 ξεκινήσατε να παίρνετε το επίδομα παρότι ήταν προφανές πως ακόμα εργαζόσασταν. Πήρε πολλά χρόνια να βρούμε τι κάνατε, το 2007 δώσατε 69 συναυλίες, το 2006 67. Δεν δέχομαι ότι καλύπτατε μόνο τα έξοδά σας. Δέχομαι την δήλωσή σας πως είστε ένοχος και μειώνω την ποινή σας από τους 12 μήνες στους 9.»

Ο Di’Anno πιάστηκε από τις κρατικές υπηρεσίες μετά από μια «καρφωτή» στο Τμήμα Εργασίας και Συντάξεων που έλεγε πως ακόμα τραγουδούσε. Οι υπεύθυνοι του τμήματος βρήκαν videos στο YouTube και φωτογραφίες που έδειχναν τον Di’Anno «να χοροπηδά με ενέργεια πάνω στην σκηνή και να τραγουδά σε οπαδούς του ανά τον κόσμο.» Θυμίζουμε πως το 1991 είχε μπει ξανά στην φυλακή για αδικήματα σχετικά με όπλα και ναρκωτικά.

ΠΗΓΗ: metalhammer.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags