Facebook Pixel Στο ίδιο έργο θεατές…
| 2011-03-13 11:00:00

Στο ίδιο έργο θεατές…

Στο ίδιο έργο θεατές…

Η ΑΕΚ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να ξεφορτωθεί τον Ίσμαελ Μπλάνκο και τώρα πάει να βγει κι από πάνω με χειρισμούς που θυμίζουν υπόθεση Τζιμπούρ!

Τον Γενάρη η ΑΕΚ επιχείρησε να πουλήσει κοψοχρονιά τον Μπλάνκο σε ομάδα της Τουρκίας (Εσκίσεχιρ), αλλά η σφοδρή επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα -παρόλο που η πρόταση των Τούρκων ήταν δελεαστική- τον κράτησε στην ομάδα. Τότε η «Ένωση» δε διέψευσε γιατί υπήρχαν πολλά ρεπορτάζ κι επίσημες δηλώσεις.

Χθες βγήκε στη δημοσιότητα, όμως, και δεύτερη απόπειρα παραχώρησης του Αργεντινού από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Στη Ρωσία έγραψαν ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε πρόταση για τον «Ζορό», την οποία η «Ένωση» δέχθηκε, αλλά αρνήθηκε ο παίκτης. Επίσης, εξαιρετική προσφορά για τον Μπλάνκο με αποδοχές 800.000 ευρώ για 1+2 χρόνια.

Η ΑΕΚ έσπευσε να διαψεύσει τα ρεπορτάζ γιατί θα την έφερναν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση απέναντι στους οπαδούς ως προς τη στάση που έχει κρατήσει όλον αυτόν τον καιρό απέναντι στον αγαπημένο παίκτη της εξέδρας. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Διότι ήρθε διπλή διάψευση! Τόσο από τον μάνατζερ του Μπλάνκο, που επιβεβαίωσε τα όσα έγραφαν οι Ρώσοι, όσο κι από τον γενικό διευθυντή της Λοκομοτίβ.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χουάν Μπέρος, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του σε πολλά Μέσα πως η διοίκηση της «Ένωσης» έκανε αποδεκτή πρόταση 750.000 ευρώ από τη ρωσική ομάδα, ενώ ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Βλάντιμιρ Μαμίνοφ είπε ότι…

«Παρακολουθούμε τον Μπλάνκο από το καλοκαίρι και είναι γεγονός ότι τον θέλουμε. Προσπαθήσαμε να ενισχυθούμε την τελευταία στιγμή, κάνοντας πρόταση σε 2-3 επιθετικούς. Τον γνωρίζουμε φυσικά, είναι ένας παίκτης που θέλουμε στη Λοκομοτίβ».

Το θέμα είναι, λοιπόν, ότι όχι μόνο η ΑΕΚ έκανε, όπως αποδεικνύεται, τα πάντα για να ξεφορτωθεί τον Μπλάνκο, αλλά θέλει να βγει κι από πάνω, παρουσιάζοντας την τελευταία πρότασή της ως ιδανική και ως ικανή να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα –αν ο ίδιος το επιθυμεί!

Στη λογική του ότι «εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο για να τον κρατήσουμε κι από εκεί πέρα αν φύγει είναι επιλογή του…»! Αλλά, ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όταν η πρόταση της ΑΕΚ είναι μικρότερη (600.000 ευρώ) από τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Αργεντινός, άρα και χωρίς να αποτελεί δέλεαρ, με χρονική διάρκεια μόλις δύο χρόνια.

Και μη ξεχνάμε ότι είναι μια πρόταση που προέκυψε μετά από πολύ καιρό και προφανώς μετά τις πιέσεις των οπαδών, αλλά και των γκολ που πετύχαινε σωρηδόν ο Μπλάνκο.

Ο κόσμος, λοιπόν, δεν τρώει πια κουτόχορτο, όπως του έδωσε έτοιμο να φάει η ΑΕΚ στη περίπτωση του Τζιμπούρ, όταν χάθηκε ο εκ των κορυφαίων παίκτης της ομάδας εξαιτίας ενός …φανταστικού επεισοδίου. Τώρα γίνεται ακριβώς το ίδιο με την ΑΕΚ να θέλει να αποβάλλει από πάνω τις ευθύνες τις εάν χαθεί ο παίκτης.

Η «κιτινόμαυρη» διοίκηση "περνάει" πως έκανε ό,τι καλύτερο για να κρατήσει τον Μπλάνκο, αλλά στην ουσία είναι γνωστό ότι δεν έκανε τίποτα και αντίθετα τον ώθησε πολλάκις στην πόρτα της εξόδου.

Οπότε αν ο Μπλάνκο δε δεχθεί τη "σούπερ" πρόταση της ΑΕΚ και συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως Τζιμπούρ, δεν θα παραξενευτούμε. Γιατί (θα) είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags