Facebook Pixel "Ποιο photoshop; Άγαλμα ο Σισέ!"
| 2011-03-13 11:28:00

"Ποιο photoshop; Άγαλμα ο Σισέ!"

"Ποιο photoshop; Άγαλμα ο Σισέ!"

Ο επιχειρηματίας, Τάσος Φρόνιμος, που έπεισε τον Σισέ να κάνει πρόσφατα καμπάνια με κοσμήματα, σκιαγραφεί το προφίλ του Γάλλου άσου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιχειρηματίας στην «Espresso της Κυριακής»:

- Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Σισέ;

Με τον Σισέ γνωριζόμασταν πριν καν αποφασίσουμε να συνεργαστούμε. Είχε δει τα κοσμήματα από κοντά και επισκεπτόταν το κατάστημα πολύ συχνά μόνος του και μαζί με τη γυναίκα του. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβουμε και εντελώς μεταξύ σοβαρού και αστείου, είπαμε να κάνουμε μια φωτογράφηση, μην μπορώντας φυσικά να φανταστούμε ότι τελικά αυτή η απόφαση θα έπαιρνε τόσο μεγάλη διάσταση και θα ασχολιόντουσαν τόσο πολύ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ο απλός κόσμος.

- Δέχτηκε αμέσως την πρόταση;

Οταν μιλούσαμε για τη φωτογράφηση, δεν είχαμε υπ’ όψιν μας ότι θα ήταν κάτι τόσο πολύ μεγάλο σαν project, οπότε δεν υπήρχε θέμα να το ξανασκεφτεί, γιατί το συγκεκριμένο κόσμημα όχι μόνο του αρέσει αλλά παθιάζεται μόνο που το βλέπει. Οπως θα δείτε, δεν είναι μια απλή φωτογράφηση αλλά μια καμπάνια που μόλις ξεκίνησε.

- Πώς ήταν στα παρασκήνια;

Δεν έχω δει ποτέ μου έναν άνθρωπο που είναι διεθνώς αναγνωρισμένος, κοινά αποδεκτός όχι μόνο από τους οπαδούς της ομάδας στην οποία παίζει αλλά και γενικώς από τους φιλάθλους να είναι τόσο, μα τόσο απλός και ευγενικός. Είναι πραγματικά κύριος με κάπα κεφαλαίο και πιο απλός από ό,τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Είχαμε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα, παίρναμε τηλέφωνο σε έναν γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό κ [Και στις φωτογραφήσεις ο Τζιμπρίλ Σισέ αποδεικνύεται τέλειος επαγγελματίας.] και τους λέγαμε να βάζουν τραγούδια ειδικά για τον Σισέ καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης. Είχε πολύ γέλιο γιατί δεν μπορούσε να σταθεί ακίνητος επειδή χόρευε τα RNB που έβαζαν ειδικά γι’ αυτόν. Μας έλεγε ότι υπάρχουν ακόμη κενά σημεία στο σώμα του όπου δεν έχει κάνει τατουάζ και πως σύντομα θα τα καλύψει και αυτά. Επί τρεις ώρες που κράτησε η φωτογράφηση ήμασταν όλοι χαρούμενοι και χορεύαμε και γελούσαμε με τα αστεία που έκανε ο Σισέ.

- Ποιοι άνθρωποι δούλεψαν για το συγκεκριμένο project;

Η φωτογράφηση και ειδικά τέτοιου είδους θέλει υποστήριξη και προγραμματισμό από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Ενας από αυτούς είναι ο Παύλος Εμμανουήλ. Επίσης, ο φωτογράφος μας, ο Χρήστος Τερζής, έπαιξε σημαντικό ρόλο για ευνόητους λόγους και ένα σωρό άλλοι που βοήθησαν στην ολοκλήρωσή της.

- Πολλοί σχολίασαν αν όντως έχει ο Σισέ τόσο τέλειο σώμα ή αν έχει γίνει και photoshop. Τι απαντάτε;

Μα είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής και αθλητής να μην έχει τέλειο σώμα; Γνωρίζετε άλλωστε τη φυσική κατάσταση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν διορθώσαμε με photoshop το παραμικρό. Αλλωστε, τι να διορθώσουμε από ένα άγαλμα; Ούτε καν μέικ απ δεν χρησιμοποιήσαμε.

- Μιλήσατε για τα επεισόδια που συνέβησαν στο ντέρμπι; Πώς ήταν ψυχολογικά;

Ο Σισέ είναι επαγγελματίας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μιλήσει γι’ αυτά τα επεισόδια με κάποιον σαν εμένα ή με οποιονδήποτε άλλον αναρμόδιο. Δεν μπορώ άλλωστε να κρίνω αν όντως τα επεισόδια που έγιναν ήταν δικαιολογημένα ή όχι. Αυτά αφορούν μόνον αυτόν και την ομάδα του και δεν τα έχει συζητήσει με κανέναν.

- Πήρε πολλά χρήματα;

Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα μπορέσω να σας απαντήσω, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα ζήτημα πολύ προσωπικό.

- Ετοιμάζετε και κάτι άλλο με τον Σισέ;

Σίγουρα, η συνεργασία μας δεν έχει τελειώσει, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες, γιατί θέλω να σας εκπλήξω. Απλώς, πρέπει να περιμένετε να δείτε και άλλα από εμάς και τον Σισέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags