Facebook Pixel Τρελαίνεται για το …σεντόνι
| 2011-03-13 12:36:00

Τρελαίνεται για το …σεντόνι

Τρελαίνεται για το …σεντόνι

Πώς και πώς περιμένει ο Χολέμπας να στεφθεί πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χολέμπας με αφορμή την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τούμπα:

Για το πρώτο πρωτάθλημα που θα κατακτήσει στην καριέρα του: «Αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα που θα πανηγυρίσω στην καριέρα μου. Δεν έχω κατακτήσει άλλο τίτλο πρωταθλητή στο παρελθόν, στη β’ κατηγορία αγωνιζόμουν, και τώρα μου φαίνεται απίστευτο. Μου δίνει μεγάλη χαρά, είναι φανταστικό. Είναι κάτι που δεν περιμένεις ότι θα συμβεί ποτέ, αλλά που τελικά γίνεται και τώρα θα το ζήσω».

Για το ενδεχόμενο νίκης στην Τούμπα: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο από τώρα. Θα είναι πολύ ωραίο να το καταφέρουμε εκεί».

Για το όνειρο του Champions League: «Περιμένω πώς και πώς να έρθει η νέα χρονιά και να παίξουμε στο Champions League. Θα είναι απίστευτο».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Champions League, προερχόμενος από την δευτέρη κατηγορία της Γερμανίας, όπου έπαιζε μέχρι πέρυσι: «Η δεύτερη κατηγορία Γερμανίας δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σκληρό και έχει πολύ καλούς παίκτες. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα έπαιζαν εύκολα στην Μπουντεσλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να πάνε πολύ καλά, γιατί έχουν ετοιμότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags