Facebook Pixel Σε... μπελάδες και οι δύο!
| 2011-03-13 17:52:00

Σε... μπελάδες και οι δύο!

Σε... μπελάδες και οι δύο!

«Χρυσή» αποδείχθηκε για τον Ατρόμητο η αλλαγή του Ηλία Αναστασάκου, καθώς χάρη στο δικό του γκολ, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Παγκρήτιο. Αν και καλύτερος στο περισσότερο μέρος του αγώνα, ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και πέταξε τσάμπα δύο βαθμούς…

Το ματς ήταν μέτριο και ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ χαλαρός, ενώ ανά διαστήματα η αναμέτρηση θύμιζε... προπόνηση!

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Ρομάνο (44'), όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να... καθαρίσουν την υπόθεση παραμονής. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 68' με τον Αναστασάκο, ενώ δύο λεπτά αργότερα στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ του Σαγκανόφσκι κατέληξε πάνω στο οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το 1-1 και δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Η νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού Βόλου έβαλε τελικά σε περιπέτειες τον Ατρόμητο, καθώς τώρα βρίσκεται στους 29 βαθμούς και κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Σίγουρα σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία ο Εργοτέλης, ο οποίος όμως, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε παρακάτω το φιλμ του αγώνα

Λήξη αγώνα (16:52)

90': Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις

70': Μετά από δύο λεπτά, ο Ατρόμητος έδειξε ικανός να πάρει το προβάδισμα στο ματς. Ο Αναστασάκος βρήκε τον Σαγκανόφσκι, ο οποίος έπιασε σουτ-κεραυνό, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

68': Γκολ για τον Ατρόμητο 1-1! Η αλλαγή του Γιώργου Δώνη τελικά απέδωσε και τον δικαίωσε! Ο προπονητής των «κυανόλευκων» πέρασε στον αγώνα με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου τον Ηλία Αναστασάκο (εκτός ο Καραγκούνης), ο οποίος με διαγώνιο σουτ από τη μεγάλη περιοχή, έφερε στα ίσια το ματς.

65': Στο έδαφος βρέθηκε και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταθόπουλος, καθώς τον ανέτρεψε ο Σφακιανάκης!

60': Ο Δασκαλάκης σταμάτησε και τις δύο σημαντικές προσπάθειες που έκανε ο Ατρόμητος για να βάλει γκολ μέσα σε ένα λεπτό. Είπε «όχι» στο σουτ του Μπρίτο αλλά και στην κεφαλιά του Ολιβέιρα.

56': Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη να διπλασιάσει τα τέρματά του. Λεάλ και Μπούντιμιρ αντάλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, όμως, το σουτ του δεύτερου δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ιτάνζ, ο οποίος απέκρουσε εύκολα την μπάλα.

Έναρξη δεύτερου μέρους (16:03)

Λήξη πρώτου ημιχρόνου (15:47)

44': Γκολ για τον Εργοτέλη 1-0! Σκόραρε με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά ο Ρομάνο από την καρδιά της άμυνας του Ατρόμητου, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό είναι το πέμπτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την σέντρα έβγαλε από τα αριστερά ο Βίσιο.

35': Ο Εργοτέλης βγήκε μπροστά και σημείωσε την πιο σημαντική στιγμή του αγώνα. Από εκτέλεση φάουλ του Ρουμπάκη, ο Μπούντιμιρ πήρε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και ο Ιτάνζ αναγκάστηκε να μπει μέσα στην εστία για να καταφέρει να διώξει την μπάλα και να κρατήσει το μηδέν για τον Ατρόμητο.

29': Στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου κάθονται δίπλα-δίπλα οι Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας και Ευγένιος Γκέραρντ.

23': ΣΧΟΛΙΟ: Δεν ρισκάρει καμία από τις δύο ομάδες, καθώς δείχνουν με τον τρόπο του παιχνιδιού τους ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Τους φτάνει όμως, ο βαθμός της ισοπαλίας;

21': Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Σκόνδρας έβγαλε την σέντρα, βρήκε τον Νάστο, του οποίου όμως η κεφαλιά ήταν αδύναμη, παρόλο που βρισκόταν ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη.

1': Έναρξη αγώνα (15:00)

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Αλεξόπουλος, Μπέτο, Μπούντιμιρ, Λεάλ

Στον πάγκο οι: Αθανασίου, Βερπακόφσκις, Ορφανός, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Σαρρής, Σασιασβίλι

Ατρόμητος: (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Σαρμιέρντο, Μπρίτο

Στον πάγκο οι: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Αναστασάκος, Φαβάλι, Αθανασίου, Καραλής, Δάρλας

Διαιτητής: Σταθόπουλος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Αλεξέας
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags