Facebook Pixel 3-3: Το είδαν και λαχτάρησαν!
| 2011-03-13 17:46:00

3-3: Το είδαν και λαχτάρησαν!

3-3: Το είδαν και λαχτάρησαν!

Απ΄ όλα είχε ο μπαξές στη Ν. Σμύρνη. Έξι γκολ, δύο πέναλτι από τον περιβόητο Παππά, καβγά Νταμπίζα - Μπέου, μπινελίκια κι ανοικτούς λογαριαμούς μετά το 3-3 στο Πανιώνιος - Λάρισα.

Χαμός έγινε στη Νέα Σμύρνη σε ένα συγκλονιστικό ματς που τα είχε όλα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0, όντας σαφώς καλύτερος, αλλά η Λάρισα είχε παράπονα από τη διαιτησία και τα εντυπωσιακά πεσίματα του Κοντοέ. Καθώς, η ΑΕΛ θα μπορούσε να προηγηθεί με 1-0 αλλά ο διαιτητής είδε φάουλ στον αμυντικό του Πανιωνίου, ενώ το πέναλτι υπέρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης -με πρωταγωνιστή πάλι τον Κοντοέ- ήταν αρκετά τραβηγμένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάκης Λεμονής πήρε την απόφαση να γυρίσει την ομάδα του πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα και το πλήρωσε. Ο Νταμπίζας στο 62’ μείωσε σε 2-1 και το πανηγύρισε έξαλλα φωνάζοντας κι απευθυνόμενος στην κερκίδα και προφανώς στον Αχιλλέα Μπέο που ήταν εκεί. Oι δύο τους αντάλλαξαν και "μπινελίκια", όπως σας γράψαμε σε άλλο θέμα. 

Στο 77’ ο Πανιώνιος έδειξε να καθαρίζει το ματς με έξυπνο φάουλ του Μπάλαμπαν, αλλά ο Παππάς ξαναχτύπησε δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Λάρισας που δεν έχασε ο Μέτιν (3-2). Πέντε λεπτά πριν το τέλος ξαναχτύπησε και ο Νταμπίζας, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 3-3. Μετά το γκολ ο αμυντικός του Πανιωνίου έβριζε τους πάντες απευθυνόμενους στις κερκίδες με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να ακολουθήσει και η σχετική ένταση. Με αυτό το 3-3 παραμένουν ανοιχτοί οι λογαριασμοί σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής.

Δείτε στοιχεία από τα LIVE του sportdog.

90+4':Λήξη αγώνα.

86': Κόκκινη ο Νταμπίζας. Αποβάλλεται γιατί μετά το γκολ βρίζει τους πάντες.

85': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! Ο Νταμπίζας με κεφαλιά μετά από φάουλ ισοφαρίζει!

83’: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! Ο Μετίν μειώνει το σκορ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ιγκλέσιας από τον Μάχο. Από το ριπλέι φαίνεται να μην έχει παράβαση.

77': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Ο Μπάλαμπαν κάνει το 3-1 με έξυπνη εκτέλεση φάουλ, αλλά φέρει ευθύνη και ο Αμπάρης.

63’: ΔΟΚΑΡΙ Η ΑΕΛ! Ένα λεπτό μετά το γκολ της Λάρισας λίγο έλειψε να έρθει και η ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Ιγκλέσιας κατέληξε στο δοκάρι.

62’: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! Ο Νταμπίζας πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής μετά από φάουλ του Βενετίδη και η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρα στα δίχτυα του Μάχο.

46': Έναρξη Ημιχρόνου.

45+1': Ημίχρονο.

32’: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Ο Κοντοές κερδίζει πέναλτι από τον Ιγκλέσιας και ο Μήτρογλου ευστοχεί.

22': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Ο Γκαλίτσιος ανοίγει το σκορ για τον Πανιώνιο με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κβιρκβέλια. Δεν το πανηγυρίζει το γκολ.

9': Μάλλον λάθος ακυρώθηκε γκολ της Λάρισας, αφού ο Κούλιτς δεν φαίνεται να βρίσκει τον Κοντοέ, που έπεσε θεαματικά και μετά από ώρα για να πάρει επιθετικό φάουλ.

6’: Ο Κούλιτς κατάφερε από καλή θέση εντός περιοχής να στείλει την μπάλα στα …πουλιά.

1' Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σβέρκος

ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρομέου, Κούλιτς, Ιγκλέσιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags