Facebook Pixel «Σκατοδοχεία τα μπακ στην Ελλάδα!»
| 2010-12-29 15:09:00

«Σκατοδοχεία τα μπακ στην Ελλάδα!»

«Σκατοδοχεία τα μπακ στην Ελλάδα!»

Και πάλι απολαυστικός ο Νίκος Αλέφαντος σχολίασε τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Ο έμπειρος προπονητής απαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών του «katimagiko.gr» χαρακτήρισε τους Έλληνες μπακ… σκατοδοχεία!

«Τον Αρέβαλο λίγο τον θυμάμαι από το Μουντιάλ. Και τι άλλο έκανε αυτός ο παίκτης στην καριέρα του εκτός του Μουντιάλ; Δεν σε προβληματίζει; Για τον Τζαβέλα που λες, δεν συμφωνώ. Δεν τρελαίνομαι. Με μία σέντρα μόνο δεν μπορεί να κάνει καριέρα παίκτης στον Ολυμπιακό. Ούτε ο Σπυρόπουλος ποτέ μου άρεσε, ούτε ο Μανιάτης με γεμίζει. Δύο μπακ γούσταρα μόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο Τοροσίδης τώρα και ο Σεϊταρίδης πριν πάει στην Πόρτο. Ο τότε Σεϊταρίδης ήταν παικταράς. Ο τώρα Σεϊταρίδης είναι… παλαίμαχος.

Τι να τους κάνω τους Μανιάτηδες, τους Τζαβέλες, τους Μαρίνους, είναι… σκατοδοχεία! Είναι σαν να έλεγες παλιότερα να βάλω τον Γκουλή δεξί μπακ στον Ολυμπιακό! Τον θυμάσαι τον Γκουλή; Σαν πινέζα ήταν! Κοντός με κοντό έχει διαφορά, άλλο να είσαι κοντός και να είσαι Γκουλής, και άλλο να είσαι κοντός και να είσαι Ρομπέρτο Κάρλος ή Εβρά. Άλλη σωματοδομή, άλλη κλάση, άλλο άλμα, άλλη ταχύτητα, άλλο κορμί, άλλοι μύες. Μεγάλη μπακάρα ας πούμε ο Μπέιλ της Τότεναμ. Φισέκι, μπαλάρα, σουτ, πανδαισία. Θα δεις να σκάνε 40 εκ. ευρώ για να πάρουν πλάγιο μπακ
».

Ο Νίκος Αλέφαντος μίλησε και για τον Φουστέρ και τον Ιμπαγάσα: «Ωραία η σκέψη σου να πήγαινε ο Φουστέρ δίπλα στον αμυντικό χαφ. Θα πω κάτι όμως για να μαθαίνει μπάλα ο κόσμος. Επειδή βλέπω να το γράφουν στις εφημερίδες, θα βγω κόντρα για να τελειώνουμε: Ο Ιμπαγάσα σε κανένα μέρος στον κόσμο δεν μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ στο 4-2-3-1. Το ίδιο ισχύει και για τον Φετφατζίδη. Διότι είναι πολύ κοντοί και όταν έρχεται η μπάλα από τα πλάγια θα είναι ανύπαρκτοι. Η ομάδα που θα το κάνει αυτό, μπροστά θα φαίνεται λίγη. Ο Ιμπαγάσα ή ο Φετφατζίδης θα μπορούσαν να παίξουν πιο μπροστά στο κέντρο μόνο σε 4-4-2 με 3 χαφ πίσω τους».

Διαβάστε περισσότερα στο katimagiko.gr.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags