Facebook Pixel "Για δες ποιοι παίρνουν το πρωτάθλημα!"
| 2011-03-14 09:45:00

"Για δες ποιοι παίρνουν το πρωτάθλημα!"

"Για δες ποιοι παίρνουν το πρωτάθλημα!"

Τραβούσαν τα μαλλιά τους στον Παναθηναϊκό βλέποντας τον Ολυμπιακό να χάνει στην Τούμπα. "Αν δεν είχε γίνει η κλοπή στο Καραϊσκάκη, θα κάναμε την ιστορική ανατροπή".

Πρώτος απ’ όλους ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, βλέποντας τον Ολυμπιακό να χάνει στην Τούμπα, έλεγε χθες στους συνεργάτες του:

"Αν δεν γινόταν η κλοπή στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαφορά θα ήταν στους 4 και όχι στους 10 βαθμούς. Και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πλασματικό. Αν παίρναμε τη νίκη, όπως δικαιούμασταν, στο ντέρμπι, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που έλεγαν: "Έχουν χάσει δύο φορές από εμάς, έχασαν από την ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνουν το πρωτάθλημα. Αν τώρα ήμασταν στο -4, όλα θα ήταν ανοιχτά και θα κάναμε την ιστορική ανατροπή".

Βεβαίως, από τον Παναθηναϊκό παραδέχονταν ότι αν η διαφορά ήταν στους -4 η ομάδα θα είχε συμπεριφερθεί διαφορετικά τόσο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (1-1), όσο και στο παιχνίδι με την Λάρισα στο «AEL FC ARINA» (2-1).

Επίσης, έλεγαν ότι αυτοί πέρασαν από την Τούμπα, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δύο φορές φέτος εκεί και πως πέρασαν εύκολα από τον Ηρακλή που επίσης ο «αιώνιος» αντίπαλος έχασε.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό μπορεί να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι στο Φάληρο έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να τα βάζουν και με τον εαυτό τους όταν στον πρώτο γύρο πέταγαν βαθμούς από εδώ κι από εκεί κόντρα σε μικρότερους αντιπάλους...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags