Facebook Pixel «Χαζός να τα έχω με τον Αντωνίου;»
| 2010-12-29 16:05:00

«Χαζός να τα έχω με τον Αντωνίου;»

«Χαζός να τα έχω με τον Αντωνίου;»

Το παράπονό του για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Κριστόφ Βαζέχα. «Να καθόμουν στον πάγκο με Ηρακλή».

Ο παλαίμαχος άσος τόνισε μέσω του «NovasportFM» ότι δεν έχει πρόβλημα με τον Κώστα Αντωνίου, αφού στο κάτω-κάτω της γραφής εκείνος ήταν που τον έφερε στην ομάδα:

«Πραγματικά έχω ένα μεγάλο παράπονο από την διοίκηση αφού την στιγμή που έφυγε ο Νίκος (σ.σ. Νιόπλιας) μπορούσα να καθίσω στον πάγκο για ένα ματς με τον Ηρακλή. Κυκλοφορεί επίσης πως η διοίκηση μου έκανε πρόταση για να μείνω, κάτι που δεν ισχύει! Οσο για το αν έχω πρόβλημα με τον Αντωνίου, ούτε αυτό ισχύει.

Άλλο ο Αντωνίου, άλλο η διοίκηση. Ο Κώστας πάντα έλεγα ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά. Σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα έχει ένταση και άγχος. Ένα χρονο τώρα κατάλαβα μέσω του Κώστα τι εμπειρία πρέπει να έχει και τι πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος γι αυτή τη θέση.

Εμένα με έφερε στον ΠΑΟ ο Κώστας κι όχι άλλος. Ηταν ο κατάλληλος άνθρωπος για την θέση εκείνη. Ολοι κάναμε λάθη… Και εμείς με τον Νίκο που ξεκινήσαμε καριέρα σε τόσο μεγάλη ομάδα.
 
Αλλά να δούμε και τα καλά. Εδώ ακόμη και στα καλά βλέπουμε μόνο το κακό. Μίλησα με τον Κώστα γι αυτό το θέμα.  Θα ήμουν χαζός αν είχα κάτι μαζί του. Μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω την ομάδα. Εχουμε υπάρξει τόσα χρόνια συμπαίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags